Home » Computer Onderhoud

Computer Onderhoud op Maat
Voor jouw Computers, Netwerk en Printer

COMPUTER ONDERHOUD

Wat wij doen tijdens het computer onderhoud? Alle softwarematige problemen met jouw computer oplossen, eventuele connecties met de printer en router herstellen. En het advies geven over upgrades.

update-laptop

PROBLEEMOPLOSSING

Tijdens het uitvoeren van een computer APK proberen wij alle softwarematige problemen op te lossen. Denk aan het verwijderen van software-resten van verwijderde programma’s, onbelangrijke cookies, virus en malware en foutmeldingen. Daarnaast voeren wij software updates uit indien nodig, en verwijderen wij op jouw verzoek programma’s.

router

EXTERNE CONNECTIES

Een computer is tegenwoordig verbonden met verschillende apparaten, zoals een printer en router. Vaak is dit draadloos, maar soms ook bedraad. Het kan voorkomen dat een computer geen goede connectie meer heeft met deze apparatuur. Dit kan verschillende oorzaken hebben, wij proberen de verbinding met deze apparatuur voor jou te herstellen.

computer onderhoud

ADVIES EN VRAGEN

Wij zullen tijdens het uitvoeren van een computer APK jou advies geven over eventuele software en hardware upgrades. Daarnaast zullen wij al jouw vragen beantwoorden en aanpassingen uitvoeren wanneer deze binnen het pakket passen en realiseerbaar zijn. Wij zullen niets aanpassen zonder jouw toestemming.

BEL ONS NU VOOR VRAGEN

0681670809

JIJ BEPAALD WANNEER WIJ KOMEN

Wij maken samen duidelijke afspraken over wanneer wij kunnen komen. Het kan ook zo zijn dat jij het proces liever via hulp op afstand wil laten plaats vinden. Op deze manier blijft jouw computer onder controle, zo zullen eventuele grote problemen worden voorkomen.

thought-catalog-354861

HULP OP AFSTAND

Misschien heeft jouw computer wel last van een klein onschuldig probleem, wanneer er een indicatie is dat dit mogelijk het geval is kunnen wij jouw computer overnemen zonder dat wij bij jou op locatie zijn. Zo kunnen wij het probleem snel voor jou oplossen. Mocht het zo zijn dat het probleem niet is op te lossen dan komen wij uiteraard bij jou langs op locatie. Bij het gebruik van deze dienst kun je gewoon meekijken en de verbinding verbreken wanneer jij dat wilt. Wij zullen alleen handelingen uitvoeren die nodig zijn voor het oplossen van het probleem.

Om gebruik te kunnen maken van Hulp op Afstand heb jij het programma AeroAdmin nodig. Deze kun je downloaden en installeren via onderstaande knop.

KORTING OP VERVOERSKOSTEN

Haal je voordeel!

VERVOERSKOSTEN

Wanneer wij bij jou op locatie komen zullen er uiteraard vervoerskosten in rekening worden gebracht. Wij gaan er vanuit dat je begrip hebt voor deze kosten. Met het Home Pakket krijg je korting op deze vervoerskosten.

De Kosten

Standaard Vervoerstarief: €0,35 per kilometer

De Korting

25%

Betaling

Deze kosten hoef je niet direct te betalen, de kosten worden verwerkt in je factuur die je binnen 14 werkdagen moet betalen.

Hulp op Afstand

Wanneer je gebruik maakt van onze hulp op afstand dienst heb je natuurlijk niet te maken met vervoerskosten. Dat is het voordeel van Hulp of Afstand!

HULP VOOR VRIEND OF FAMILIE

Help je familie of vrienden om van hun computerproblemen af te komen. Laat een familielid of vriend proeven van het Home Pakket. Wanneer jij een Home Pakket hebt mag jij één gratis computer opschoning weggeven aan een vriend of familielid. Jouw familie en vrienden zullen jou erg dankbaar zijn.

WiFi Printer aansluiten

10% Korting

Met het home pakket heb jij recht op 10% korting op onze producten. Zo bespaar jij op de aankoop van je laptop, printer, software of welk product dan ook die je via ons koopt. Wie trouw is wordt beloont! Wat wil je nog meer?

15% Korting

Heb jij tussen de onderhoudsbeurten door last van een computerprobleem? Dan heb jij met het home pakket recht op 15% korting op de uit te voeren diensten. Dit geldt ook voor wanneer je bijvoorbeeld een website besluit te nemen.

EEN TEVREDEN KLANT

computer opschonen

Al vanaf 2013 maken Janny en Gerrit Beuker gebruik van het Home Small Pakket.

Al vanaf 2013 maken Janny en Gerrit Beuker gebruik van het Home Small Pakket. Ieder kwartaal komen wij bij hun langs voor het opschonen van de Laptops en het oplossen van andere ICT Problemen. Tussen de kwartalen door belt Gerrit ons ook nog wel eens wanneer hij bijvoorbeeld niet kan printen, of wanneer er problemen zijn met het internet. Wij bedanken ook Janny en Gerrit voor het vertrouwen in ons.

“Net lid geworden van ICTSN. 4X PER JAAR WORDEN DE PC’S NAGEKEKEN EN OPGESCHOOND. Bij eventuele vragen hoe iets moet of werkt, bv. bij Windows 8 werd ik snel en zeer goed geholpen. Al mijn problemen met de laptop zijn opgelost. Wat niet lukte bij de zgn. PC Dokter. Dit was weggegooid geld. Hier bij ICTSN uit ons dorp betaal je 8 euro per maand en ze helpen je van al je problemen met pc’s-tablets, printers welke je maar in huis hebt. Nogmaals hartelijk dank ICTSN.”

*Het Home Small Pakket is helaas niet meer beschikbaar, deze hebben wij in 2015 afgeschaft. Echter maken klanten die nog een oud contract hebben nog wel gebruik van dit pakket.

COMPUTER ONDERHOUD PAKKET

Een overzicht.

HOME PAKKET

Maandelijks Computer Opschonen
Computer Opschonen voor familie of vriend
15% Korting op onze diensten
10% Korting op onze producten
25% korting op vervoerskosten
Hulp op Afstand

€29,50 per maand
of
€325 per jaar

(inclusief 21% btw)

VRAGEN? BEL ONS!

0681670809

START NU JE COMPUTER ONDERHOUD

Vraag je Pakket aan

Wij zullen je e-mailadres niet voor derden gebruiken.
Na de aanvraag nemen wij binnen 48 uur contact met jou op.
Verplichte velden zijn gemarkeerd*Pakket*

Ik heb een Onderneming
janee

Stuur mij een Offerte van het SEO Extra Pakket
janee

Bekijk onze algemene voorwaarden
Bekijk onze privacyverklaring