Computer reparatie Sexbierum en omstreken

computer reparatie sexbierum en omstreken

Computer reparatie Sexbierum en omstreken? Bij ICTSN ben je aan het juiste adres! Wij repareren al sinds 2013 computers in Sexbierum en de wijde omgeving. Wanneer je gebruik wilt maken van onze computer reparatie service, hoef je ons alleen maar te bellen of WhatsAppen. Vervolgens maken wij een afspraak om de computer bij jou op te halen.

Bel ons nu om een afspraak te maken!

0681670809

Of stuur een WhatsApp-bericht via het onderstaande logo!

Betalen wanneer het probleem is verholpen

Je betaalt pas wanneer de computer reparatie succesvol is verlopen. Wij onderzoeken eerst waardoor jouw computer niet functioneert, vervolgens gaan wij opzoek naar een oplossing.

Aan de hand van deze informatie stellen wij een offerte op, zo weet je wat je eventueel moet betalen wanneer de computer reparatie succesvol is verlopen.

Al sinds 2013 zijn wij het computer reparatie bedrijf in Sexbierum en omstreken. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op, of lees snel verder!

computer reparatie sexbierum en omstreken

Voor welke computer reparatie kun je contact met ons opnemen?

Je kunt contact met ons opnemen voor de volgende computer reparaties.

– Een Laptop/pc die het niet meer doet.
– Laptop/pc die niet meer in Windows komt.
– Laptop/pc die steeds uitvalt.
– Pc die geen beeld meer toont.
– Laptop/pc die erg traag is.
– Laptop/pc die geen verbinding met internet krijgt.
– Overige laptop/pc reparaties.

Een computer kan onvoorspelbaar zijn, het is dus lastig om een exacte computer reparatie te benoemen. Heeft jouw computer kuren? Neem gerust contact met ons op! Dan maken wij een afspraak om hem op te halen, of vertellen wij jou wanneer je hem kunt brengen.

Bel

0681670809

Of stuur een bericht via WhatsApp via het logo hieronder!

Computer schoonmaken of upgraden

computer reparatie sexbierum en omstreken

Computer schoonmaken

Het is belangrijk om je computer regelmatig schoon te maken. Een computer schoonmaken kan bijvoorbeeld oververhitting voorkomen. Jouw laptop of pc komt dagelijks in aanraking met stof. Sommige computerbehuizingen maken gebruik van een stoffilter, maar je kunt niet helemaal voorkomen dat jouw systeem in aanraking komt met stof.

De stof gaat bijvoorbeeld in de ventilatoren van de processor, videokaart en behuizing zitten. Zo kan de computer minder goed zijn warmte kwijt. Het gevolg? Een computer die steeds uitvalt, of foutcodes weergeeft!

Neem contact met ons op om jouw computer schoon te maken. Dit kan in de toekomst een dure computer reparatie voorkomen.

computer reparatie sexbierum en omstreken

Geheugen upgraden

Is jouw laptop of pc erg traag? Het RAM geheugen upgraden kan de computer een enorme boost geven! Een snelle laptop of pc beschikt over minimaal 8 GB RAM geheugen. Naast de hoeveelheid GB, is ook de snelheid belangrijk. Ons advies is om minimaal 3600 MHz te gebruiken, maar dit hangt ook af van de taken die jij wilt uitvoeren.

Wij kunnen extra geheugen toevoegen aan jouw computer, of het geheugen vervangen. Aan de hand van jouw wensen en de mogelijkheden, geven wij een deskundig advies. Zo weet jij wat je kunt verwachten.

Neem contact met ons op om jouw computergeheugen te upgraden. Dit kan jouw computer een enorme snelheidsboost geven.

computer reparatie sexbierum en omstreken

Van HDD naar SSD

De opslag in jouw laptop of pc, heeft invloed op de snelheid van het systeem. Als we over opslag spreken, hebben we het over een hard-disk drive (HDD), of een solid state drive (SSD). Een SSD is tegenwoordig de standaard in de nieuwste systemen. Maar ook de SSD is alweer ingehaald door de M.2 SSD, deze kan nog sneller lezen en schrijven.

Wij kunnen controleren of jouw laptop of pc nog over een HDD beschikt. Deze kunnen wij eventueel vervangen voor een SSD. Een SSD zorgt dat Windows en apps een stuk sneller inladen, meestal binnen 15 seconden!

Neem contact met ons op om jouw opslag te upgraden. Zo profiteer je van snelle laadtijden, Windows en apps starten een stuk sneller op.

Computer reparatie Sexbierum en omstreken nodig? Neem nu contact met ons op!

Bel ons, of stuur een WhatsApp-bericht. Wij proberen jouw computer zo snel mogelijk te repareren, of te upgraden. Na het maken van een afspraak, halen wij jouw computer op, of kun je hem bij ons langs brengen. Soms is jouw computer al binnen 24 uur gerepareerd.

computer reparatie sexbierum en omstreken

Of bel

0681670809

computer reparatie sexbierum en omstreken

Matthew Steman | Oprichter & Eigenaar ICTSN

In 2013 is ICT Service Nederland (ICTSN) van start gegaan in Sexbierum. Wij zijn uitgegroeid tot het computer reparatie bedrijf in de regio. Onze klanten bevinden zich in Sexbierum, Tzummarum, Franeker, Wijnaldum, Harlingen en zelfs Leeuwarden.

Je mag ook contact met ons opnemen voor:

– Bestanden terughalen van harde schijf.
– Een pc bouwen.
– Computerhulp op afstand.
– Computerhulp aan huis.
– Een website bouwen.
– Verbeteren internet.

Kom je niet meer in Windows?

Mogelijk ben je dan geïnteresseerd in onze data recovery service.