computer reparatie

Computer Reparatie Service aan Huis

Computer reparatie nodig? Gaat jouw laptop of PC niet meer aan? Start hij wel op maar kom je niet meer in Windows of een ander besturingssysteem terecht? Of krijg je vreemde foutmeldingen tijdens het gebruiken van de computer? Wij kunnen nog wel even doorgaan maar een computer kan last hebben van veel verschillende problemen.

Wij kunnen deze problemen in vele gevallen voor jou oplossen, neemt gerust contact met ons op. Samen maken wij dan een afspraak om bij jou thuis de computer reparatie of opschoning uit te voeren. Indien het probleem niet op locatie is op te lossen kunnen wij in overleg met jou de laptop of PC meenemen voor een dieper onderzoek.

Voor dat wij aan de klus beginnen overleggen wij duidelijk met jou wat wel en niet mag. Wij zullen nooit zonder jouw toestemming bestanden en programma’s gaan verwijderen van jouw computer. Wij vinden privacy erg belangrijk en daarom zullen wij ook nooit in mappen gaan kijken waar wij niet hoeven te zijn.

Computer Reparatie via Hulp op afstand

Een hardwarematige computer reparatie kan niet via hulp op afstand gedaan worden. Maar wanneer je een stabiele internetverbinding hebt kunnen wij een softwarematige computer reparatie uitvoeren via hulp op afstand. Wij nemen dan via een programma jouw computer over. Jij kunt live meekijken en het proces zelf afbreken.

Vast Computer Onderhoud nodig?

Bekijk dan ons Home Pakket

https://ictsn.nl/computer-onderhoud/

Met het Home Pakket komen wij op vaste tijden bij jou langs om de computer te onderhouden. Zo worden problemen eerder ontdekt en voorkomen. Daarnaast zullen wij advies geven over verbeteringen en krijg jij kortingen op onze producten en diensten.

Ook mag jij met het Home Pakket één keer per jaar een vriend of familielid uit de brand helpen. Wij zullen dan bij hem of haar langs komen voor een computer opschoning.

Verwaarloos jouw computer problemen niet! Neem nu contact met ons op.

BEL ONS NU – 0681670809
MAIL ONS NU – info@ictsn.nl

Bekijk hieronder onze tarieven.

Onze Prijzen

Overzicht en Details van onze Prijzen
(Inclusief 21% BTW)

# Dienst Kosten Extra Informatie
1 Analyse €15 Het vast stellen van het probleem.
2 Opschonen en Updaten €45 Verwijderen van Malware, overbodige bestanden en software.
3 Installeren Windows €35 + Kosten Windows Het installeren van Windows.
4 Hardware Vervangen €45 + Kosten Component Het vervangen van een defect onderdeel in de laptop of pc.
5 Verwijderen Virus €35 Verwijderen van een virus.