Home » Computerhulp aan Huis

WAT KUN JE VERWACHTEN

Problemen met bijvoorbeeld je computer, smartphone, printer of internet? Wij bieden computerhulp aan huis. Wij lossen het probleem bij jou op locatie op, indien dit niet mogelijk is kunnen wij de apparatuur ook meenemen en later bij jou terugbrengen. In sommige gevallen is hulp op afstand ook een optie. Neem gerust contact met ons op voor vragen en een prijsindicatie.

NU COMPUTERHULP AAN HUIS NODIG?

BEL ONS!

0681670809
pc opschonen
COMPUTER OPSCHONEN

Last van een trage computer? Het is dan een goed idee om je computer op te schonen. Wij kunnen dit voor jou doen. Het is belangrijk om te weten dat wij nooit zonder jouw toestemming bestanden gaan verwijderen. Wij verwijderen alleen virussen, malware, overbodige software en bestandsresten.

computer reparatie
COMPUTER REPARATIE

Gaat je computer niet meer aan? Valt hij steeds uit? Er is een grote kans dat er een onderdeel van je computer stuk is. Wij kunnen dit controleren voor jou. Indien er inderdaad een onderdeel stuk is kunnen wij een offerte voor jou maken. Dan is de keuze aan jou of je het wilt laten vervangen.

computerhulp aan huis
PRINTER INSTALLATIE

Nieuwe printer gekocht? Lukt het je niet om deze aan te sluiten? Wij sluiten hem voor je aan! Draadloos of met kabel, het maakt niet uit! Wij zorgen ervoor dat jij snel gebruik kunt maken van jouw printer, indien nodig leggen wij uit hoe jouw nieuwe printer werkt. Ook voor het vervangen van inkt kun je ons bellen.

computer virus verwijderen
VIRUS VERWIJDEREN

Signalen van een virus op je computer, smartphone of tablet? Neem het serieus en schakel onze hulp in. Een computervirus kan onschuldig lijken, echter kan het net als een echt virus sterker worden. Het kan als doel hebben om gevoelige gegevens van jou te stelen. Wij verwijderen het virus nauwkeurig van jouw systeem.

it bedrijf
FOUTMELDINGEN WEGWERKEN

Krijg je een foutmelding bij het opstarten van je computer of het opstarten van een programma? Dit kan verschillende oorzaken hebben, het kan ernstig zijn maar ook erg onschuldig. Wij onderzoeken het voor jou en proberen de foutmelding op de juiste manier weg te werken. Dit zal een hoop irritatie voor jou wegnemen.

jiri-wagner-270258
WINDOWS INSTALLATIE

Windows installeren? Wij helpen je met het installeren van een schone Windows. Ook voor het herinstalleren van Windows kun je ons bellen. Af en toe je Windows opnieuw installeren is zeker geen slecht idee. Zo is jouw computer weer helemaal schoon, en kan jij hem met gemak opnieuw indelen voor een goed overzicht van jouw bestanden en programma’s.

OOK VOOR IEDER ANDER COMPUTERPROBLEEM KUN JE CONTACT MET ONS OPNEMEN! WACHT NIET LANGER!

*wij beginnen pas wanneer jij akkoord gaat met de prijsindicatie

BEL ONS

0681670809

NETWERK GERELATEERDE PROBLEMEN?

WiFi Verbeteren

Valt je WiFi steeds weg? Last van een slecht bereik? Een WiFi probleem kan vaak erg frustrerend zijn omdat het een ongrijpbaar iets lijkt. Wij doen een WiFi check voor jou en lopen jouw router na om te kijken hoe jouw WiFi verbeterd kan worden. Soms is er extra apparatuur nodig om jouw WiFi te verbeteren maar dit is natuurlijk niet altijd het geval. Er is een mogelijkheid dat jouw internet service provider deze apparatuur gratis kan leveren.

wifi signaal versterken in huis
Netwerk Installaties

Draadloze printer aansluiten op het netwerk? Je poorten openen voor een betere verbinding tijdens het gamen op console of pc? Met onze computerhulp aan huis service komen wij bij jou langs om netwerk installaties te doen. Denk ook aan het aansluiten van slimme apparaten zoals smart lampen. Indien nodig leggen wij na het aansluiten precies uit hoe de geïnstalleerde apparatuur werkt via het netwerk. Vraag nu gemakkelijk en snel onze hulp aan.

computerhulp aan huis
Veilig Internetten

Is jouw router wel goed beveiligd? Zijn jouw online accounts goed beveiligd? Het klinkt gek maar soms is een wachtwoord alleen niet genoeg. Tegenwoordig gebruiken criminelen erg geavanceerde technieken om jouw online accounts binnen te dringen. Wij helpen jou met het beter beveiligen van jouw thuisnetwerk en online accounts. Denk aan e-mailadressen en social media accounts zoals Facebook. Vraag nu direct onze hulp aan.

ANDERE PROBLEMEN MET JE NETWERK OF INTERNET?

BEL ONS!

*wij beginnen pas wanneer jij akkoord gaat met de prijsindicatie

0681670809

COMPUTERHULP AAN HUIS EN KANTOOR VOOR ZZP’ER EN KLEINE ONDERNEMER

Ook voor de ZZP’er en de kleine ondernemer staan wij klaar. Werk je vanuit huis of een kantoor? Dat maakt niet uit! Wij zijn er ook voor jou. Betaling kan direct worden voldaan of per factuur binnen 4 weken. Neem contact met ons op voor een prijsopgave.

VRAAG NU DIRECT ONZE HULP AAN!

0681670809
dropshipping wat is dat

WEBSITE EN WEBSHOP

Website of webshop nodig? Die maken wij ook! Onderhoud nodig voor je huidige WordPress of Prestashop website? Neem contact met ons op voor een prijsopgave.

MEER WETEN?

0681670809
professionele website

VASTE COMPUTERHULP AAN HUIS

Wil jij dat jouw computers en netwerk worden onderhouden? Voorkomen is natuurlijk altijd beter dan genezen! Wij komen maandelijks bij jou langs om jouw computers op te schonen en al jouw andere ICT gerelateerde problemen op te lossen. Ben je niet vaak thuis? Of wil je liever dat wij jouw helpen op een andere manier? Sommige handelingen zijn ook op te lossen via onze hulp op afstand service. Meer weten? Bel ons nu direct!

HOME PAKKET

Maandelijks Computer Opschonen
Computer Opschonen voor familie of vriend
15% Korting op onze diensten
10% Korting op onze producten
25% korting op vervoerskosten
Hulp op Afstand

€29,50 per maand
of
€325 per jaar

(inclusief 21% btw)

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN

Een greep uit de reacties.

VOLG ONS OOK OP FACEBOOK VOOR DE LAATSTE INFORMATIE

BEKIJK AL ONZE DIENSTEN

Misschien kunnen wij jou ergens anders mee helpen. Navigeer van links naar rechts.

BEL ONS NU DIRECT

0681670809

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 20:00 uur.