Zakelijke Diensten

Bekijk onze Zakelijke Diensten door te Navigeren van Links naar Rechts

MEER WETEN OVER ONZE ICT SERVICES?

BEL ONS!

0681670809

Bedrijfswebsite

Het Online Gezicht van jouw Bedrijf

Bedrijfswebsite met SEO

Wij brengen samen met jou jouw bedrijf online. Een prachtige website die uitstraalt wat jouw bedrijf is en waar wij SEO op toepassen, zodat jouw website beter vindbaar zal worden in zoekmachines zoals Google. Wij geven je alle advies die je nodig hebt, de site leveren wij samen met onze hostingprovider aan met zakelijke e-mailadressen en gratis SSL Certificaat. Wanneer je meer wilt weten kun je ons bellen.

0681670809

Webshop met Voorraadbeheer

Wil jij een webshop koppelen aan je website? Of wil jij alleen een webshop? Dat is mogelijk! Wij regelen het aanvragen van betalingsoplossingen zoals iDeal, Paypal, Bitcoin, Creditcard en vele andere betalingsoplossingen. Deze koppelen wij voor jou wanneer de website online gaat voor de klant. Daarnaast kunnen wij regelen dat de voorraad van jouw producten up to date blijft, en alle andere informatie voor wanneer jij bijvoorbeeld aan dropshipping wilt gaan doen.

Lees Meer

ICT Advies

Waar moet je aan Denken?

Beveiliging

Zijn de computers goed beveiligd? Heb jij zicht op wat er gebeurd in jouw pand? Misschien is het handig om bijvoorbeeld IP Camera’s te gaan gebruiken. En wanneer je deze al gebruikt, weet jij zeker dat jij de enige bent die deze beelden kan bekijken?  Wij geven advies op maat.

Gebruikersgemak

Hoe deel jij bestanden met collega’s en andere zakenpartners? Misschien kan dat een stuk gemakkelijker, waardoor je tijd overhoud voor andere werkzaamheden. Hoe ga jij om met wachtwoorden? Wij bieden veilige oplossingen die het gebruikersgemak vergroten.

Kostenbesparing

Hoe koop jij de licenties voor je software in? Vaak koop je teveel in zonder dat dit nodig is, dit kan je enorm veel geld besparen. Ben je er bewust van hoeveel verlichting jij hebt branden in je pand? Misschien kunnen wij jou een slimme oplossing bieden die jouw lampen beheert.

Back-up

Bij calamiteiten zoals brand kan er dataverlies ontstaan, het is dus belangrijk om een goede back-up te hebben. Bij een virus uitbraak kunnen bestanden worden geincrypt, vaak moet je betalen om deze weer te laten deincrypten. Wij zoeken de beste oplossing voor jou.

Onderhoud en Losse Diensten

Vast Onderhoud of Losse Diensten

linkedin-sales-navigator-402868
 Vast Onderhoud

Alle computers, smartphones en printers vallen binnen het zakelijke onderhoudspakket. Wij komen op overeen te komen tijden langs om alle apparatuur na te lopen. Wil je daarnaast je WordPress of Prestashop website SEO klaar laten maken? Wij doen het voor jou! Ook kunnen wij jouw webshop vullen met producten. Daarnaast maken wij duidelijke afspraken en loop je niet tegen onverwachte kosten aan. Na afloop betaal je direct of per factuur binnen 2 weken.

Lees Meer

ict services
 Losse Diensten

Wil jij bijvoorbeeld jouw bedrijfscomputers op laten schonen? Heb je nieuwe software of hardware dat geïnstalleerd moet worden zoals ip camera’s, printers, of een nieuw Office pakket? Wil je overgaan op een nieuwe versie van Windows? Of heb je andere ICT wensen die vervuld moeten worden? Door middel van service op locatie zijn wij er voor jou. Wanneer de diensten zijn afgehandeld kun je direct betalen of binnen 4 weken per factuur. Neem nu contact met ons op.

Lees Meer

NEEM DIRECT CONTACT OP

Wanneer je meer wilt weten kun je contact met ons opnemen via onderstaand telefoonnummer. Daarnaast kun je ook een e-mail sturen naar info@ictsn.nl.

0681670809

Uitgelichte Klant

Jolenta van Haaften – Paard in Balans

web pakket

Kwaliteit en Betrouwbaarheid

Ik ben enorm dankbaar voor wat ICTSN voor mij gedaan heeft. Een goede website is onbetaalbaar als het gaat om reclame voor je bedrijf. Dit moet uitstralen wat jij bent en wat je activiteiten zijn. Dat is meer dan gelukt! Ik kan ICTSN echt iedereen aanraden. Kwaliteit en betrouwbaarheid gaan hand in hand met fijne communicatie. Top!!

– Jolenta van Haaften
Eigenaresse Paard in Balans

Meer klantervaringen lezen? Druk op de knop voor een overzicht!

Lees Meer

Enkele klanten

Deze Bedrijven gingen jou voor.

DE WEBSITES DIE WIJ MAKEN

Een website bouwen maakt ook deel uit van onze ICT services. Vaak zie je dat ICT en webdesign gescheiden van elkaar zijn, maar bij ons niet. Door middel van het alles onder één dak principe schep je meer duidelijkheid naar elkaar. Je weet wat je aan elkaar hebt en daarnaast ben je minder afhankelijk van externe partijen. Echter is de keuze aan jou als klant zijnde. Wanneer jij andere partijen met ons wilt laten samenwerken kun je gerust contact met ons opnemen. Wij staan altijd open voor nieuwe ideeën.

Wij maken websites die geschikt zijn voor laptop, tablet en smartphone. Tijdens het inrichten houden wij rekening met de opbouw van de content, zodat de website bruikbaar is op bijna ieder platform. Wil je meer weten over onze websites of andere ICT services? Bel ons via onderstaand telefoonnummer, druk op de button of vul onderstaand formulier in.

0681670809

Stuur ons een bericht

Wij zullen je e-mailadres niet voor derden gebruiken.
Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Bekijk onze algemene voorwaarden
Bekijk onze privacyverklaring