EEN GREEP UIT DE KLANTERVARINGEN

Ning Thai Wellness Massage

In januari 2017 is Ning Thai Wellness Massage begonnen in Sexbierum. Deze salon is de plek voor Thaise Massages van een hoog niveau. De massages worden gedaan door Ning Sujinda Boonyung en Mint Boonyung, moeder en dochter. De salon is gevestigd in het Pand van Pand 28, die in handen is van Wiebe Leistra. Een goede onderneming zoals Ning Thai Wellness Massage heeft natuurlijk een website nodig, dit is het online visitekaartje. Vanaf de start in januari 2017 is het al een groot succes en draaien moeder en dochter rendabele uren. Nu na iets meer dan een jaar is de Ranking in Google ook behoorlijk goed. Dit komt door goed gebruik te maken van Social Media, positieve Recensies via Google Mijn Bedrijf en natuurlijk de kwaliteit van de massages.

Goede website gebouwd en prachtig reclame materiaal zoals visitekaartjes en cadeaubonnen gemaakt voor de massage salon. Dit laatste geldt ook voor de dagbesteding.

Echt een aanrader. Top service.

Meer Weten

ning-foto-site

Paard in Balans

Begin 2017 is Jolenta van Haaften begonnen met het opzetten van Paard in Balans. Ze is al jaren bezig met Paarden en beschikt over certificaten die bewijzen dat ze les kan geven volgens de Academische Rijkunst. Via een kennis van haar kwam ze in contact met ons, Jolenta wou graag een betaalbare website voor haar Paard in Balans. Er was al snel een akkoord bereikt en eind september 2017 is de website gelanceerd.

Ik ben enorm dankbaar voor wat ICTSN voor mij gedaan heeft. Een goede website is onbetaalbaar als het gaat om reclame voor je bedrijf. Dit moet uitstralen wat jij bent en wat je activiteiten zijn. Dat is meer dan gelukt! Ik kan ICTSN echt iedereen aanraden. Kwaliteit en betrouwbaarheid gaan hand in hand met fijne communicatie. Top!!

Meer Weten

web pakket
bestanden terughalen

Bestanden Defecte Harde Schijf

Bettie de Jong belde ons omdat haar externe harde schijf op de grond was gevallen. Haar dochter had hem van de tafel geduwd tijdens het spelen van een spelletje op de computer. De harde schijf deed het nog wel maar gaf foutmeldingen wanneer hij was aangesloten op de computer. Dit is natuurlijk erg jammer, er stonden enorm dierbare gegevens op deze harde schijf. Wij hebben de harde schijf uit elkaar gehaald en aangesloten op ons station. Na 24 uur konden wij een groot deel van de bestanden nog terug halen, echter waren sommige bestanden ook beschadigd en konden niet meer worden gebruikt op de computer.

Zeer betrouwbaar en enorm dankbaar werk geleverd,zou het een ander ook aanraden en of laten informeren dat het bedrijf bestaat.

bettiedejong

Home Pakket

Al vanaf 2013 maken Janny en Gerrit Beuker gebruik van het Home Small Pakket. Ieder kwartaal komen wij bij hun langs voor het opschonen van de Laptops en het oplossen van andere ICT Problemen. Tussen de kwartalen door belt Gerrit ons ook nog wel eens wanneer hij bijvoorbeeld niet kan printen, of wanneer er problemen zijn met het internet. Wij bedanken ook Janny en Gerrit voor het vertrouwen in ons.

Net lid geworden van ICTSN. 4X PER JAAR WORDEN DE PC’S NAGEKEKEN EN OPGESCHOOND. Bij eventuele vragen hoe iets moet of werkt, bv. bij Windows 8 werd ik snel en zeer goed geholpen. Al mijn problemen met de laptop zijn opgelost. Wat niet lukte bij de zgn. PC Dokter. Dit was weggegooid geld. Hier bij ICTSN uit ons dorp betaal je 8 euro per maand en ze helpen je van al je problemen met pc’s-tablets, printers welke je maar in huis hebt. Nogmaals hartelijk dank ICTSN.

computer opschonen

BEKIJK NU AL ONZE DIENSTEN

Onze hulp nodig? Bekijk al onze diensten!

BEL ONS NU!