NETWERK OPTIMALISATIE (NWO)

Problemen met je Netwerk en Internet is een grote ergernis. Vaak weet je niet wat precies de oorzaak is. Een WiFi Signaal kan verstoort worden door verschillende dingen, bijvoorbeeld het signaal van de magnetron of een te dikke betonnen muur. Het kan ook zo zijn dat er teveel mensen op hetzelfde WiFi Kanaal zitten bij jou in de buurt. Daarnaast komt het ook vaak voor dat een aantal simpele instellingen in je Router het probleem al voor een groot deel verhelpen. Wij helpen je graag met het verbeteren van je Netwerk, of dit nou thuis is of op kantoor. Wij richten je Netwerk op de best mogelijke manier in, zo kun jij zonder problemen aan de slag met zaken die belangrijk zijn voor jou.

Lees Meer

netwerk en internet
router

NETWERK INSTALLATIE

Tegenwoordig zijn er veel apparaten die verbindingen kunnen maken met het Internet. Dit is natuurlijk heel handig, maar echter lukt het niet iedereen om die verbinding aan te leggen. Lukt het jou bijvoorbeeld niet om die Draadloze Printer te verbinden met je Laptop? Of lukt het maar niet om je Smartphone te verbindingen met je Draadloze Netwerk? Het maakt niet uit of je nou een Draadloze Verbinding of een Bekabelde Verbinding wilt, wij staan voor je klaar.

Lees Meer

GAME OPTIMALISATIE

Problemen tijdens het Online Gamen? Soms ligt het aan de Service van de Game zelf, maar in veel gevallen ligt het aan de Inrichting van je Netwerk. Wanneer je een optimale verbinding wilt hebben om te Gamen zal je Router aan een aantal eisen moeten voldoen, en zullen de instellingen goed moeten staan. Een belangrijke benaming die je vaak ziet terug komen is “NAT Type”, dit staat voor “Network Address Translation”. Zonder hier verder op in te gaan is het belangrijk dat je “NAT” Open staat. Wanneer deze op Moderate of Strict staat zul je minder gemakkelijk kunnen verbinden met andere mensen die ook Online Gamen. Mensen denken vaak dat een Open “NAT Type” alles oplost, echter kan bij het verkeerd instellen van de Router deze gewoon weer op Moderate of Strict springen. Wij stellen je Router in voor de Ultieme Online Game Ervaring.

Lees Meer

VRAGEN? BEL ONS!

0681670809

Vraag nu Hulp Aan

Wij zullen je e-mailadres niet voor derden gebruiken.
Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Bekijk onze algemene voorwaarden
Bekijk onze privacyverklaring