Vast Onderhoud op Maat
Voor Computers en Websites

NIET TEVEEL BETALEN

Onderhoud op Maat voor Computers en Websites! Voor een vast bedrag per maand of per jaar. Service aan huis of op afstand.

jiri-wagner-270258

Computer Onderhoud

Vast computer onderhoud voor een betaalbare prijs, jij kunt zelf kiezen op welke momenten dit onderhoud plaats zal vinden. Samen met jou plannen wij de datums in en worden er duidelijke transparante afspraken gemaakt. En je krijgt ook nog eens 15% korting op onze losse diensten, 10% korting op onze producten en 25% korting op vervoerskosten! Met het Home Pakket mag jij één keer per jaar een vriend of familie zijn of haar computer op laten schonen. Wij belonen graag onze vaste klanten, samen staan we sterk! Neem gerust contact met ons op voor vragen of om direct het Pakket aan te vragen!

website-zakelijk

Website Onderhoud

Heb jij een website door ons laten maken? Of heb jij al een WordPress of Prestashop website? Een website moet onderhouden worden, dit kan veel tijd kosten. Wij doen dit onderhoud voor jouw website, zodat jij volledig gefocust kunt zijn op jouw werk. Zo voeren wij gewenste wijzigingen door, plaatsen content die jij ons aanlevert zoals blogartikelen, foto’s voor bijvoorbeeld een banner, of updaten wij de winkelvoorraad en prijzen. Daarnaast kunnen wij de SEO doorvoeren op jouw website zodat jij beter vindbaar zult worden in zoekmachines, en krijg je 15% korting op nieuwe pagina’s voor jouw website! Neem gerust contact met ons op!

Computer Onderhoud

Met het Home Pakket blijft jouw computer schoon en gaat hij met de tijd mee. Daarnaast profiteer jij van vaste korting op diensten, producten en vervoerkosten. Wij komen iedere maand bij jou aan huis om jouw computer op te schonen. Liever hulp op afstand? Wij bieden het.

€29,50 per maand

HOME PAKKET

Wat kun jij verwachten?

-Maandelijks Computer Opschonen
-Computer Hulp op Afstand
-1x Hulp voor Vriend/Familie
-15% korting op onze diensten
-10% korting op onze producten
-25% korting op vervoerskosten

*kosten kunnen per maand of per jaar worden voldaan.

IEMAND TELEFONISCH SPREKEN?

0681670809

WEBSITE ONDERHOUD

Een Goed Onderhouden Website

WEB PAKKET

Wanneer je voor het Web Pakket kiest zullen wij jouw website onderhouden. Zo kun jij gerust alle focus op je klanten leggen, en regelen wij dat jouw website blijft draaien zoals het hoort. Hieronder kun je zien wat er binnen het Web Pakket valt.

Updaten CMS Systeem
-Content Plaatsen
-SEO (Vindbaarheid)
-Website Back-Ups
-15% Korting Nieuwe Pagina’s

Kosten

€45 (excl 21% BTW) per Maand
of
€495 (excl 21% BTW) per Jaar

Lees Meer

WEBSHOP PAKKET

Heb jij een webshop? Dan kom jij in aanmerking voor het Webshop Pakket. Wij onderhouden je webshop en jij kunt alle focus op je klanten leggen. Hieronder kun je zien wat er binnen het Webshop Pakket valt.

-Updaten CMS Systeem
-Content Plaatsen
-Voorraad Updaten
Producten Plaatsen
-Prijzen wijzigen
-SEO (Vindbaarheid)
-Website Back-Ups
-15% Korting Nieuwe Pagina’s

Kosten

€750 (excl 21% BTW) per Maand
of
€8500 (excl 21% BTW) per Jaar

Lees Meer

WAAROM ONDERHOUD DOOR ICTSN?

Transparante Afspraken

Voor dat wij gaan samenwerken met jou maken we duidelijke afspraken, je krijgt waar je recht op hebt. Geen adders onder het gras! Daar houden wij zelf ook niet van.

Vaste Korting op Diensten

Wanneer je een onderhoudspakket van ons afneemt heb jij recht op 15% korting, dit kan op losse diensten zijn of bijvoorbeeld een nieuwe pagina voor je website.

Gezellige Medewerkers

Ons personeel is altijd in voor een gezellig praatje en zal iedereen op een gelijke manier behandelen. Ondertussen houden wij de kwaliteit van onze diensten hoog, daar gaat het uiteindelijk om.

Meedenkend Vermogen

Wij denken altijd met je mee, zo geven wij bijvoorbeeld advies over het indelen van je website en de vindbaarheid van je website. Wij proberen jou de meest betaalbare oplossing te bieden.

  Vraag je Pakket aan


  Wij zullen je e-mailadres niet voor derden gebruiken.
  Na de aanvraag nemen wij binnen 48 uur contact met jou op.
  Verplichte velden zijn gemarkeerd*  Pakket*

  Ik heb een Onderneming
  janee

  Stuur mij een Offerte van het SEO Extra Pakket
  janee

  Bekijk onze algemene voorwaarden
  Bekijk onze privacyverklaring