Home » Professionele Website

PROFESSIONELE WEBSITE LATEN MAKEN

Een professionele website laten maken? Wij maken professionele websites op basis van WordPress. Webshop, blog en iedere andere website. Geschikt voor laptop, desktop, tv, smartphone en tablet.

professionele website laten maken

HOE WIJ WERKEN

Het is voor jou als klant zijnde natuurlijk erg belangrijk om te weten hoe wij te werken gaan. Daar bedoelen we specifiek mee “hoe verloopt het proces van jouw vraag naar de uiteindelijke website”, jij wil graag een professionele website laten maken en natuurlijk wil jij weten hoeveel dat gaat kosten, wat er mogelijk is, hoe wij jouw wensen vertalen en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Over de kosten kunnen wij al direct verklappen dat je bij ons vrijblijvend een offerte kunt aanvragen. In het filmpje hiernaast (of wanneer je op je mobiel / tablet zit hieronder) leggen wij precies uit welk stappenplan wij hanteren. Heb je na het bekijken van het filmpje nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op! Bel 0681670809 of e-mail naar info@ictsn.nl.

ONS STAPPENPLAN

IEMAND TELEFONISCH SPREKEN?

PROFESSIONELE WEBSITE VOOR LAPTOP, MOBIEL EN TABLET

Tegenwoordig bezoeken mensen niet alleen via een laptop je website, dit gebeurd ook via mobiel en tablet. Je wil natuurlijk niet dat jouw website erg ontoegankelijk of verwarrend wordt op mobiel en tablet. Wij zorgen er dan ook voor dat jouw website er goed uitziet op mobiel, tablet en natuurlijk laptop. Je bezoekers zullen dit waarderen en de kans is dan ook groot dat ze terug zullen komen!

responsive

VINDBAAR IN GOOGLE EN BING

WEBSITE MET SEO

Wij richten jouw website zo in dat hij beter vindbaar zal worden in zoekmachines zoals Google en Bing. Dit doen wij door SEO toe te passen op jouw website. SEO staat voor Search Engine Optimization, in het Nederlands bekend als zoekmachineoptimalisatie. Een goede SEO bestaat uit meerdere onderdelen en factoren, wij voegen zoekwoorden toe aan jouw website die passen bij datgene wat jij aanbied. Dit geeft echter geen garantie dat jouw website bijvoorbeeld binnen 1 week boven aan in Google staat, de zoekmachines bepalen zelf jouw ranking, dit doen ze bijvoorbeeld op basis van hoe lang iemand op jouw website blijft. Wanneer iemand lang op jouw website blijft, denken de zoekmachines dat jouw website ook interessante informatie bevat voor andere bezoekers.

DOMEIN EN E-MAIL

jonathan-velasquez-384018
Domein Advies

Het kan natuurlijk zijn dat jij jouw domeinnaam al helemaal in gedachte hebt. Echter kan deze al in gebruik zijn, indien dit het geval is helpen wij jou graag bij het bedenken van een alternatief. Soms zijn domeinnamen te lang of moeilijk te onthouden, in dit geval zullen wij jou ook advies geven over hoe deze anders in te vullen. Het is natuurlijk heel belangrijk dat mensen de domeinnaam van jouw website onthouden en gemakkelijk kunnen intypen.

server
Registratie en Hosting

Wij begeleiden jou bij het registreren van de gekozen domeinnaam en het aanvragen van het juiste hostingpakket. Wanneer dit is geregeld kunnen wij aan de slag met jouw website, wanneer we beginnen zullen wij de website eerst op onderhoud zetten. Zo kan niet iedereen de website direct zien en kunnen we jou gemakkelijk live updates geven van de voortgang. Wij kunnen ook instellen dat familie en vrienden de website kunnen testen.

dropshipping wat is dat
E-Mail

E-mailadressen die zijn gekoppeld zijn aan jouw domeinnaam, wij maken ze voor je aan. Denk bijvoorbeeld aan info@jouwdomeinnaam.nl, hoeveel e-mailadressen wij voor jou kunnen aanmaken hangt af van het gekozen hostingpakket. Wanneer de e-mailadressen zijn aangemaakt kunnen wij deze koppelen aan contactformulieren op jouw website. Deze e-mailadressen zullen de professionaliteit van jouw website vergroten.

Webshop met Fysieke en Digitale Producten. Productbeheer, Beveiligde Verbinding en Webwinkelkeur.

Een webshop op maat, of je nou kleding wilt gaan verkopen of digitale producten zoals online giftcards. Wij vullen hem voor jou, en indien je wil houden wij ook de voorraad bij en voeren prijswijzigingen door. Daarnaast maken we hem geschikt voor een Webwinkel Keurmerk en koppelen wij betaalopties zoals iDeal, PayPal, Creditcard, Mister Cash en vele andere betaaloplossingen. Veilig en Vertrouwd!

website-design-build-and-service

Bedrijfswebsite met Presentatie Video’s, Locatie via Google Maps en Blog Koppeling.

Wanneer jij een eigen bedrijf hebt is een Bedrijfswebsite onmisbaar. Al jouw potentiële klanten surfen op het internet. Een Professionele Bedrijfswebsite is jouw online visitekaartje! Tegenwoordig is een website voor je bedrijf onmisbaar, loop niet achter je concurrent aan. Presentatie Video’s, Locatie via Google Maps, Blog koppeling en nog veel meer! Een verlengstuk van jouw bedrijf. Wij maken het voor jouw bedrijf.

bedrijf

Blog en Portfolio Website

Een Blog met Social Media Koppeling, Introductiepagina en alle belangrijke functies die onmisbaar zijn voor een Blog. Wij maken een prachtige pagina waar jij jouw verhaal op kwijt kunt. Koppel jouw portfolio aan je blog en gebruik hem als online CV of presentatie voor school. Werkgevers en leraren kunnen niet meer om jou heen!

blog-website

One Page Website

Het kan zijn dat je alle informatie op één pagina wil hebben, dan is een One Page Website misschien iets voor jou! Veel mensen denken dat bezoekers een One Page Website irritant vinden, maar uit onderzoekt blijkt dat mensen het helemaal niet erg vinden om te scrollen. Een One Page Website is altijd overzichtelijk.

one-page-2

Voor iedere Andere Website kun je natuurlijk ook Contact met ons opnemen.

PRODUCT / DIENST PRESENTATIE

LANDINGSPAGINA

Een Landingspagina wordt gebruikt om bezoekers naar jouw dienst of product te leiden, het is dus eigenlijk een soort doorgeefluik. Je kunt specifieke producten en diensten onder de aandacht brengen die onderdeel uitmaken van jouw bedrijf. Vaak is het dus handig om meerdere Landingspagina’s te maken. Op de pagina kun je buttons plaatsen die verwijzen naar jouw webshop of bedrijfspagina. Zo kunnen klanten direct hun bestelling of aanvraag doen op jouw hoofdwebsite. Het is natuurlijk ook mogelijk om een klant direct de aanvraag te laten doen via de Landingspagina. Wij adviseren altijd om een One Page Website te maken van een Landingspagina, zo hoeven bezoekers niet te navigeren en zoeken in menu’s. Zo is de presentatie van jouw product of dienst overzichtelijk en zullen potentiële klanten dus niets over het hoofd zien.

GRATIS SSL VERBINDING

Wanneer wij de Hosting voor jouw Website regelen kun je gebruik maken van een Gratis SSL Certificaat. Je Website is Beveiligd tegen Ongewenste Pottenkijkers die uit zijn op Gevoelige Gegevens van Bezoekers.

Veilig

imgix-404314

Vertrouwd

hand-shake

Professioneel

pro-look

WEBSITE ONDERHOUD

Als je website klaar is moet deze natuurlijk ook goed onderhouden worden, dit kan met één van onze Onderhoudspakketten. Zo blijft jouw website altijd draaien zoals het hoort. Dit is natuurlijk niet verplicht.

contactformulier voor website

Web Pakket

-Updaten CMS Systeem
-Content Plaatsen
-SEO (Vindbaarheid)
-Website Back-Ups
-15% Korting Nieuwe Pagina’s

onderhoud-web

Webshop Pakket

-Updaten CMS Systeem
-Content / Productbeheer
-SEO (Vindbaarheid)
-Website Back-Ups
-15% Korting Nieuwe Pagina’s

PROFESSIONELE WEBSITE LATEN MAKEN MET HTML EN CSS

professionele website

Een professionele website gemaakt met HTML, CSS en PHP. Perfect voor simpele websites die alleen zijn voorzien van korte informatie.

Wanneer HTML en CSS Website

Wil jij een website met een stukje korte informatie? Zoals bijvoorbeeld alleen informatie over datgene wat je doet en aanbied, foto’s, de openingstijden en je contactinformatie? Dan kun je voor een HTML en CSS website kiezen, wanneer je een website wilt hebben met meer functionaliteit dan raden wij toch echt aan om voor een WordPress website te gaan. Dit is gemakkelijker in onderhoud, sneller te realiseren en in sommige gevallen ook goedkoper.

PHP Contactformulier

Kies jij voor een professionele website die puur gemaakt is met HTML en CSS? Dan kunnen wij hier ook een contactformulier aan koppelen die reageert door middel van PHP. Heb jij al een bestaande HTML / CSS website? Dan kunnen wij ook een contactformulier voor jou maken. Dit zullen wij doen in de stijl van jouw website, wanneer het formulier klaar is koppelen wij hem samen met jou aan jouw website en testen wij hem uit. Neem gerust contact met ons op.

PROFESSIONELE BEDRIJFSFILM

Waarom een Bedrijfsfilm

Waarom jij een bedrijfsfilm op je website moet plaatsen? Heel simpel, de meeste mensen kijken liever een filmpje dan dat ze teksten gaan lezen. Je kunt de aandacht krijgen van de klant door ze eerst warm te maken met een filmpje, wanneer ze dan geïnteresseerd zijn gaan ze de teksten op je website vanzelf lezen. Daarnaast is het gewoon een heel slim onderdeel van de SEO, wanneer jij bijvoorbeeld een filmpje hebt van 1 minuut blijft de bezoeker al minimaal 1 minuut op de website. Zoekmachines zoals Google kijken namelijk hoe lang iemand op een website blijft, als iemand bijvoorbeeld na 10 seconden je website alweer weg klikt zal Google denken dat de informatie niet interessant genoeg is voor toekomstige bezoekers. Zo zal jij dus niet snel hoger in Google en andere zoekmachines komen, een bedrijfsfilm is een slimme en leuke toevoeging aan je website. Een professionele website laten maken? Vergeet dan niet een professionele bedrijfsfilm!

IEMAND TELEFONISCH SPREKEN?

0681670809

ENKELE KLANTERVARINGEN

NOG VRAGEN?

BEL ONS OF VRAAG HIERONDER JE OFFERTE AAN!

Vraag je Offerte aan

Wij zullen je e-mailadres niet voor derden gebruiken.
Verplichte velden zijn gemarkeerd*
Website Categorie*


Bekijk onze algemene voorwaarden
Bekijk onze privacyverklaring