Home » Professionele Website » Hoger in Google

Hoger in Google
Komen met jouw Website?

Er zijn Veel Theorieën

Veel mensen die een website hebben willen hoger in Google komen. Dit is niet zo gek. Maar hoe doe je dat? Op bijvoorbeeld Facebook zie je veel advertenties voorbij komen met bedrijven die jou de wereld aanbieden als het gaat om hoger in Google komen. Wij maken websites en horen veel verschillende verhalen van onze klanten als het gaat om SEO, de afkorting van search engine optimization.

hoger in google

Wij Beloven Niets

SEO is eigenlijk een erg grijs gebied. Iedere zogenaamde SEO specialist gebruikt een andere strategie. Als je het aan Google zelf gaat vragen kom je er achter dat ze nogal een vaag antwoord geven. De robot van Google is eigenlijk de baas over het gehele gebeuren en die bepaald hoe en wat op basis van het algoritme. Er zijn een aantal manieren om deze robot de weg te wijzen op jouw website, maar het geeft geen 100% garantie dat jij hoger in Google komt. Daarom beloven wij niets, want full control is er niet. Logisch toch?

hoger in google

SEO en SEA

Wij merken van klanten dat er vaak nogal wat verwarring is als het gaat om de termen. Een goede SEO is een manier om gratis hoger in Google te komen. Een goede SEA is een manier om via betaalde Google advertenties hoger in Google te komen. SEA staat voor Search Engine Advertising. Het zal je vast wel eens opvallen, je zoekt iets op Google en de eerste link is een advertentie. Ja logisch zal je dan denken, dat bedrijf legt er geld voor neer. Maar dat doen meer bedrijven, maar wat bepaald nou welke advertentie daar komt te staan?

HOE LATEN WIJ JOUW WEBSITE HOGER IN GOOGLE KOMEN

Wanneer jij beschikt over een website op basis van WordPress kunnen wij jou helpen met de SEO. Dit doen wij door middel van het schrijven van goede teksten, zoals welkom teksten, blogteksten en productteksten. Ook zullen wij jouw website zo inrichten dat de Google Robot jouw website beter zal begrijpen. Daarnaast zullen wij gunstige keywords inzetten, deze koppelen wij aan de teksten en de foto’s op jouw website. Op deze manier is de kans groot dat jij hoger in Google komt.

BEL ONS NU

0681670809

HOE WERKT HET

Je betaalt bij ons per tekst, je betaalt per 300 woorden een vast bedrag met een correctie van 5 woorden. Het is dus niet zo dat je direct een 2de bedrag moet betalen wanneer een tekst 305 woorden lang is. Zoals je begrijpt is een tekst afhankelijk van het product, de dienst of het verhaal wat je wilt vertellen. Het moet niet te kort maar het moet ook niet overdreven worden. Daarnaast betaal je per site titel, meta-tekst en keyword. De site titel is de pakkende titel die mensen te zien krijgen in Google en de meta-tekst is de korte intro tekst onder die titel. Het keyword is de term die mensen gebruiken om jouw dienst, product of blog te vinden. Ook ben jij kosten kwijt voor het inzetten van verschillende tools om de Google Robot wegwijs te maken op jouw website. Je hoeft natuurlijk niet gebruik te maken van alle mogelijkheden, zo kun je ook alleen de teksten door ons laten schrijven in combinatie met de site titel en meta-tekst.

Wil jij Hoger in Google komen?

Neem dan nu contact met ons op door te bellen naar 0681670809 dan plannen wij een gesprek in via Skype, op basis van dit gesprek maken wij een offerte voor jou. Tijdens het gesprek kijken wij samen naar jouw website en laat jij ons zien wat je graag wilt. Ook vertellen wij meer over wat wij voor jou kunnen doen. En laten wij jou een aantal voorbeelden zien.

BEKIJK OOK ONZE ANDERE DIENSTEN

WEBSITE LATEN MAKEN

Heb je nog geen website? Laat ons dan jouw website maken. Duidelijke afspraken en geen verborgen kosten! Mooi en professioneel met vele mogelijkheden.

contactformulier voor website

CONTACTFORMULIER

Heb jij een website? Maar nog geen contactformulier waarmee mensen direct contact met jou kunnen opnemen? Wij maken het voor jou!

hoger in google

BEDRIJFSFILM

Een mooi filmpje over jouw bedrijf, dienst of product? Wij maken het voor jou, mooi en professioneel! Helpt ook om hoger in Google te komen.