Home » Professionele Website » Web Pakket

WEBSITE ONDERHOUD VOOR JOUW WORDPRESS WEBSITE?

Heb jij website onderhoud nodig voor jouw WordPress website? Zoals het updaten van het systeem en plugins? Wij regelen het voor jou, jij hoeft je geen zorgen meer te maken over technische termen waar je niet bekend mee bent. Zo kun jij gewoon blijven doen waar jij goed in bent. Daarnaast geven wij jou handige tips voor het verbeteren van jouw website, of je daar iets mee doet is natuurlijk aan jou.

VRAGEN OVER ONS WEBSITE ONDERHOUD?

BEL ONS NU!
CMS Update

Wij blijven het platform waar wij jouw website mee kunnen onderhouden updaten.

website-onderhoud
Content

Wij plaatsen jouw content, zoals teksten, video’s en foto’s. Wij kunnen ook de teksten schrijven.

SEO Tips

Tips om hoger in Google te komen krijg je van ons. Jij maakt de keuze.

Keywords

Keywords zijn belangrijk voor de SEO, wij plaatsen ze voor jou in jouw content.

Back-Ups

Wij maken Back-Ups van jouw website, het zekere voor het onzekere.

15% Korting

15% korting op nieuwe pagina’s zoals bijvoorbeeld een landingspagina.

WIE JOU VOOR GINGEN

web pakket

Kwaliteit en Betrouwbaarheid

Ik ben enorm dankbaar voor wat ICTSN voor mij gedaan heeft. Een goede website is onbetaalbaar als het gaat om reclame voor je bedrijf. Dit moet uitstralen wat jij bent en wat je activiteiten zijn. Dat is meer dan gelukt! Ik kan ICTSN echt iedereen aanraden. Kwaliteit en betrouwbaarheid gaan hand in hand met fijne communicatie. Top!!

– Jolenta van Haaften
Eigenaresse Paard in Balans

Goede Website en Reclame

Goede website gebouwd en prachtig reclame materiaal zoals visitekaartjes en cadeaubonnen gemaakt voor de massage salon. Dit laatste geldt ook voor de dagbesteding.

Echt een aanrader. Top service.

– Wiebe Leistra
Eigenaar Pand 28 Sexbierum

wiebe

WAT IS SEO

SEO is een belangrijk onderdeel van jouw website, het is tegenwoordig niet meer weg te denken. Het is bepalend voor jouw klantbereik. Wij helpen jou graag met de SEO. Bekijk onderstaande video om meer te leren over SEO.

CMS UPDATEN

Wanneer er bijvoorbeeld content op jouw website geplaatst moet worden, doen wij dit via een CMS systeem. Het is belangrijk dat dit systeem up-to-date blijft. Wij doen dit wanneer er een nieuwe update beschikbaar is. Zo heb jij altijd een stabiele basis voor jouw website.

Het CMS systeem is een sleutelonderdeel van jouw website! 

CONTENT PLAATSEN

Wij kunnen jouw eigen aangeleverde teksten en foto’s plaatsen, maar jij kunt ook de keuze maken om de teksten door ons te laten schrijven. Wij zullen dan direct de juiste keywords toevoegen aan de tekst. Dit zullen wij ook doen wanneer jij jouw eigen teksten aanlevert.

Goede content zal jouw ranking verbeteren in Google en Bing!

SEO TIPS

Wij zullen jou tips geven om de SEO van jouw website te verbeteren. Zo leggen wij uit wat slimme content is, en hoe Google ongeveer te werk gaat! Het algoritme van Google kun je motiveren op verschillende manieren, deze kun je toepassen op je website.

Een slechte SEO zal jouw online succes verminderen!

KEYWORDS

In de teksten op jouw website zullen wij keywords plaatsen. Keywords zijn woorden of termen die mensen in Google gebruiken om bij het gewenste onderwerp uit te komen. Het is een belangrijk deel van de SEO, maar met alleen keywords zal jouw website niet hoger ranken in Google.

Keywords die passen bij jouw content! Het is de eerste stap!

BACK-UPS

Er kan natuurlijk altijd iets misgaan, aan onze kant of aan de kant van de webhosting provider. Wij maken back-ups van je website, mocht je website dus een keer kapot gaan, dan kunnen wij hem gemakkelijk herstellen.

Zonder zorgen kan jouw site zich blijven ontwikkelen!

15% Korting

Wanneer jouw website klaar is kan het natuurlijk zo zijn dat je later nog pagina’s wil laten toevoegen. Zoals bijvoorbeeld een landingspagina voor het promoten van je dienst of product. Met het Web Pakket krijg jij 15% korting per nieuwe pagina.

Een goede onderneming heeft altijd nieuwe pagina’s nodig!

TEKSTEN SCHRIJVEN

SEO EXTRA

Met het SEO Extra pakket schrijven wij jouw teksten en maken wij het mogelijk om meerdere keywords per pagina te gebruiken. Jij levert ons de informatie aan over jouw dienst of product en wij vertalen dat naar de juiste SEO tekst.

WAAROM SEO EXTRA

Wanneer jij ons de teksten aanlevert kan het soms lastig zijn om de juiste keywords in te passen. Dit komt omdat SEO teksten ook moeten voldoen aan een aantal criteria. Zoals het gebruik van koppen, lengte van zinnen, het aantal woorden per alinea en zo zijn er nog wel een aantal op te noemen.

Wij schrijven de teksten met de door jouw aangeleverde informatie en geven die de juiste opbouw voor de SEO. Na het schrijven laten wij jou natuurlijk altijd eerst de teksten lezen. Na goedkeuring van jou plaatsen wij de teksten op de website.

*Vink ja aan bij “Stuur mij een Offerte van het SEO Extra Pakket” wanneer je het aanvraagformulier invult!

KOSTEN WEB PAKKET

€45 (excl 21% BTW) per Maand
of
€495 (excl 21% BTW) per Jaar

Heb jij een webshop die onderhouden moet worden? Misschien is dan het webshop pakket iets voor jou. Wij kunnen jou helpen met voorraadbeheer, een affiniteitsprogramma en dropshipping. Het onderhouden van een webshop neemt veel tijd in beslag. Daar hebben veel klanten van ons zich al eens in vergist. Wij nemen jou enorm veel werk uit handen. Zo kun jij je volledige richten op de verkoop en reclame. Misschien wil jij pas net een webshop gaan starten? Ook dan staan wij klaar voor jou met advies, wij kunnen jou zelfs helpen met het opzetten van een webshop. Lees meer over de kosten en het pakket via onderstaande button. Liever iemand telefonisch spreken? Ook per telefoon staan wij voor jou klaar.

0681670809

Lees Meer

PLATFORMEN DIE WIJ ONDERHOUDEN

Wij doen website onderhoud voor de volgende platformen. Wanneer je vragen hebt mag jij gerust contact met ons opnemen.

professionele website laten maken
website onderhoud

BEL ONS VOOR VRAGEN

WEB PAKKET AANVRAGEN

Verwaarloos jouw website niet, vraag nu het Web Pakket aan en laat ons jouw website onderhouden.

Vraag je Pakket aan

Wij zullen je e-mailadres niet voor derden gebruiken.
Na de aanvraag nemen wij binnen 48 uur contact met jou op.
Verplichte velden zijn gemarkeerd*Pakket*

Ik heb een Onderneming
janee

Stuur mij een Offerte van het SEO Extra Pakket
janee

Bekijk onze algemene voorwaarden
Bekijk onze privacyverklaring