bedrijfsfilm laten maken

Bedrijfsfilm Laten Maken

Bedrijfsfilm laten maken? Wij maken een bedrijfsfilm voor jou en plaatsen deze op jouw website. Video content is tegenwoordig een onmisbare factor als het om een professionele bedrijfsvoering gaat. Plaats de video op je website of gebruik hem als omslag voor je Facebook pagina.

Mensen bekijken liever filmpjes en lezen liever geen lange teksten, wanneer een potentiële klant door het filmpje geïnteresseerd raakt gaan zij vanzelf de aanvullende tekst lezen. De regel is “eerst een filmpje, dan een korte samenvatting door middel van tekst”. Door het gebruik van video content is de kans groter dat een bezoeker langer op je website blijft. Wanneer bezoekers langer op je website blijven zal hij stijgen in de zoekmachines zoals Google en Bing.

Bedrijfsfilm laten maken met Drone

Wil je een mooie luchtfoto of video van jouw bedrijfspand? Dat is mogelijk met onze drone! Natuurlijk mag jij zelf ook beelden maken met jouw camera en deze naar ons toesturen. Wij maken een mooie presentatie van jouw bedrijf met de informatie die jij ons geeft, jij bepaald zelf hoe lang de video moet worden.

BEL ONS NU – 0681670809
MAIL ONS NU – info@ictsn.nl

Vraag je Offerte aan

Wij zullen je e-mailadres niet voor derden gebruiken.
Verplichte velden zijn gemarkeerd*

Bekijk onze algemene voorwaarden
Bekijk onze privacyverklaring

Kan je niet werken? Computer slaat vast?

Wij helpen je weer aan het werk. Snelle en Goede Service.