bestanden terughalen

Bestanden Terughalen – Data Recovery

Is jouw Harde Schijf kapot? Dat is al erg genoeg omdat je dan niets meer met de computer kunt doen. Daarnaast kun je natuurlijk niet meer bij jouw bestanden komen zoals foto’s, video’s, documenten voor je werk of school. Dit is vaak nog het ergste. Wij kunnen jouw bestanden terughalen door middel van het uitvoeren van een Data Recovery!

Dit doen wij Softwarematig, wat dat inhoud? Wij halen de Harde Schijf uit jouw computer en deze sluiten wij aan op ons systeem, dan gaan wij met een programma de Harde Schijf uitlezen. Wanneer het uitlezen klaar is bestaat de kans dat het programma de bestanden heeft gevonden van jouw Harde Schijf, deze kunnen wij dan overzetten op een Externe Harde Schijf en overleveren aan jou.

Garantie

Het is belangrijk om te weten dat de Data Recovery geen 100% garantie geeft op succes. Zo kunnen bijvoorbeeld wel bestanden gevonden worden maar niet teruggehaald worden omdat de sectoren te erg beschadigd zijn. Daarnaast kan het ook zo zijn dat enkele bestanden beschadigd zijn, ook al zijn deze teruggehaald. Data Recovery kan met verschillende software gedaan worden, soms werkt het ene softwarepakket in sommige gevallen beter dan de ander. Indien je veel verschillende softwarepakketten gaat uittesten neemt de tijd toe en tijd is geld, wij zullen dan ook altijd met jou overleggen hoe ver wij moeten gaan.

Wij doen onze Data Recovery op dit moment alleen nog softwarematig zodat wij de kosten voor jou lager kunnen houden. Een hardwarematige Data Recovery is duurder en eigenlijk niet te betalen voor de doorsnee consument, dit komt omdat de apparatuur behoorlijk prijzig is en omdat er steriel gewerkt moet worden. De omgeving moet bijvoorbeeld compleet stofvrij zijn, daarom wordt hardwarematige Data Recovery vaak ook in een lab gedaan.

In het geval van Data Recovery doe je bij ons een aanbetaling, dit zijn de kosten voor het uitlezen en de tijd die wij er in investeren. Mochten wij jouw bestanden terughalen dan betaal je de succes prijs. Het is belangrijk om te weten dat je in dat geval de aanbetaling van de succes prijs kunt aftrekken. De succes prijs is dus het totale bedrag die je gaat betalen indien wij de bestanden terug weten te halen.

BEL ONS NU – 0681670809
MAIL ONS NU – info@ictsn.nl

Onze Prijzen

Overzicht en Details van onze Prijzen
(Inclusief 21% BTW)

# Schijf Formaat Aanbetaling Succes Prijs
1 tot 250GB €42,50 €130
2 500GB €85 €200
3 1TB €150 €300
4 2TB €230 €400

Kan je niet werken? Computer slaat vast?

Wij helpen je weer aan het werk. Snelle en Goede Service.