ict advies

ICT ADVIES NODIG VOOR JOUW BEDRIJF?

Ben jij ondernemer in de vorm van een ZZP’er of een MKB? Wil jij starten voor jezelf? Wij geven jou ICT advies op maat, wij gaan samen met jou bekijken wat er verbeterd kan worden aan de IT infrastructuur van jouw bedrijf. Wanneer jij net bent begonnen met je onderneming gaan wij jou advies geven over welke ICT oplossingen jij het beste kunt gebruiken.

Het is belangrijk om te weten dat er niet altijd een vernieuwing nodig is. Het kan ook zo zijn dat jouw IT infrastructuur al heel goed in elkaar steekt. Je kunt het dan zien als een soort keuring, zo weet jij in ieder geval zeker dat je efficiënt bezig bent.

Denk aan

-Kosten besparen
-Snel en efficiënt werken
-Beveiliging
-Gemak
-Innovatie

DATA

Samen met jou maken we een inventarisatie van de apparatuur binnen jouw onderneming. Jij laat ons weten welke data jij gebruikt en hoe je deze bijvoorbeeld beveiligt en bewaart. Tegenwoordig moet jij als ondernemer erg alert zijn als het om data gaat. Weet jij welke persoonsgegevens jij gebruikt en aan het verzamelen bent? Hoe zit het met jouw privacyverklaring? Het is erg belangrijk dat jij bewust omgaat met data. Als ondernemer zijnde heb jij vanaf mei 2018 te maken met de AVG wet, heb jij deze niet in orde? Dan kun jij een behoorlijke boete op de mat krijgen.

Jij moet onder andere laten weten aan jouw klanten waar jij hun gegevens bewaart en hoe lang jij deze bewaart. Klanten moeten kunnen inzien wat jij met hun gegevens doet, verkoop jij hun gegevens aan derde? Of gebruik jij ze alleen voor de belastingdienst en om diensten in de toekomst sneller te kunnen afhandelen? Als ondernemer zijnde zijn we er soms niet van bewust, maar het noteren van een naam valt al onder het verzamelen van data. Samen met jou gaan wij kijken welke data jij nodig hebt, dit vergelijken wij met bijvoorbeeld de contact en aanvraagformulieren op jouw website. Zo kan jij bijvoorbeeld overbodige velden laten verwijderen of aanpassen.

IOT

Jij hebt vast wel eens gehoord van “internet of things” ook wel bekend als IOT. Tijdens ons consult gaan wij kijken welke slimme oplossingen er voor jouw bedrijf mogelijk zijn. Daarna vergelijken wij de kosten van deze eventuele vernieuwing met twee factoren.

Is het een luxe oplossing?
Draagt het bij aan de verbetering van diensten en producten?

Uiteindelijk bepaal jij natuurlijk zelf of je de vernieuwing gaat opnemen in jouw plannen. Meer weten over IOT? Klik of druk dan op onderstaande link.

https://ictsn.nl/service/internet-of-things-toepassingen/

Vraag je ICT Advies aan door ons te bellen, of door onderstaand formulier in te vullen en te versturen. Dan sturen wij op werkdagen binnen 48 uur een Offerte naar jouw opgegeven e-mailadres.

BEL ONS NU – 0681670809
MAIL ONS NU – info@ictsn.nl

Voor een Consult rekenen wij €41,95 (Inclusief 21% BTW)

Vraag ICT Advies aan

Wij zullen je e-mailadres niet voor derden gebruiken.
Verplichte velden zijn gemarkeerd*

Bekijk onze algemene voorwaarden
Bekijk onze privacyverklaring

Kan je niet Werken? Computer slaat vast?

Wij helpen je weer aan het werk. Snelle en Goede Service.