photo-1467232004584-a241de8bcf5d

Webshop laten maken?

Webshop laten maken voor dropshipping, eigen voorraad of affiniteitsprogramma? Wij zetten jouw webshop in elkaar met WordPress of Prestashop.

Waarom WordPress of Prestashop? Het zijn goed ontwikkelde platformen die gemakkelijk te onderhouden zijn. Daarnaast ben jij ons geen kosten verschuldigd voor het bouwen van een complete database. Dit maakt het aanschaffen van een website voor jou een stuk voordeliger.

Wij gaan met jou bespreken wat voor webshop je wilt hebben en hoe jij deze voor ogen hebt. Wij beginnen dan met het ontwikkelen en houden jou up to date. Zo komen wij gezamenlijk tot het gewenste eindresultaat.

Met behulp van een offerte kun jij precies zien wat er gaat gebeuren en ook wat het jou gaat kosten.

WooCommerce en EDD

De producten die jij wilt verkopen komen in WooCommerce en/of EDD te staan. WooCommerce is een plugin voor WordPress die veel gebruikt wordt en een goede basis vormt voor je webshop. De plugin is uit te breiden met veel verschillende Add-Ons, zoals EDD. Maar bijvoorbeeld ook zoekfilters, en extra opties voor de producten die jij verkoopt. Je kunt bijvoorbeeld ook een UPS add on installeren, waarmee een klant direct de verzendkosten en de levertijd voor zijn land kan inzien.

Easy Digital Downloads (EDD) Digitale Producten Verkopen

De Add-On EDD maakt het mogelijk om Digitale Producten te verkopen via jouw webshop. EDD staat voor Easy Digital Downloads. Verkoop gemakkelijk producten zoals E-Books, Templates, Licenties voor Games en Services en andere Digitale Producten.

Een voorbeeld van een Webshop die EDD gebruikt is https://cvenzo.com/cv-template-word/

Betaalmogelijkheden

Wij regelen en koppelen de Betaalmogelijkheden aan jouw Webshop, bijvoorbeeld iDeal, PayPal, Creditcard, Bancontact, Sofort Banking, Betalen per Overschrijving, Betalen Achteraf, en zelfs Bitcoins accepteren is mogelijk. Daarnaast stellen wij in dat de opbrengt van de verkopen automatisch naar jouw bedrijfsrekening worden gestuurd.

Dropshipping

Wil jij gebruik gaan maken van Dropshipping? Wij kunnen je webshop Dropshipping Ready maken.

Affiniteits-Website?

Wil jij graag inkomen genereren door je aan te melden voor een affiniteitsprogramma? Dan heb je een webshop nodig met daarnaast goede content. En een button die je doorlinkt naar je affiniteitspartner in plaats van de winkelwagen.

Onderhoud

Nadat de website klaar is bieden wij jou een onderhoudspakket aan. Aangezien jouw website goed moet blijven draaien en daarnaast up to date moet blijven.

– Plaatsen van Nieuwe Producten
– Prijs/Voorraad Updates
– Content Aanpassen en Toevoegen
– SEO

SEO Optimalisatie

Heb jij wel eens van de term SEO gehoord? Zonder moeilijke termen te gebruiken, wanneer jouw website logisch en slim is opgebouwd zal hij beter vindbaar worden in Google. Daarnaast is het zeer belangrijk dat de website interessante content bevat.

Bekijk de video om meer te leren over SEO.

Je webshop laten maken door ons? Neem dan gerust contact op via onderstaande contactgegevens. Of door het formulier in te vullen onderaan deze pagina.

BEL ONS NU – 0681670809
MAIL ONS NU – info@ictsn.nl

VRAAG NU DE OFFERTE AAN VOOR JOUW WEBSHOP

  Vraag je Offerte aan

  Wij zullen je e-mailadres niet voor derden gebruiken.
  Verplichte velden zijn gemarkeerd*
  Website Categorie*


  Bekijk onze algemene voorwaarden
  Bekijk onze privacyverklaring

  Kan je niet Werken? Computer slaat vast?

  Wij helpen je weer aan het werk. Snelle en Goede Service.