Slimme Verlichting Thuis of op Kantoor

Bedien je Lampen thuis of op kantoor met een App op je smartphone en tablet. Schakel alle lampen uit met een druk op de knop, laat lampen automatisch aan en uitgaan wanneer je in de buurt bent. En bepaal zelf de lichtintensiteit! Waarom Slimme Verlichting? Financieel besparen, gemak en minder zorgen.

Wat Doet Slimme Verlichting?

Welkom in de Toekomst

Automatisering

De Verlichting volgt jou in Huis of Kantoor, loop je de keuken uit? De lamp in de keuken gaat uit en de lamp in de woonkamer of hal gaat aan. Doe je TV aan? De Verlichting in je omgeving veranderd automatisch van kleur of intensiteit. Hoe makkelijk wil jij het hebben?

Geld Besparen

Je hoeft zelf niet meer op lichtknopjes te drukken, de lampen doen het werk voor jou in huis of kantoor. Er zullen dus nooit lampen onnodige branden omdat je niet steeds naar lichtknopjes hoeft te lopen. Niemand in huis kan vergeten de lampen uit te doen.

Eigen Beheer

Tenslotte bepaal jij zelf hoe de Verlichting zijn werk doet, wil je dat alle lampen in huis aan gaan wanneer jij om 17:00 uur thuis komt van je werk? Of wil jij alleen dat de lamp in de hal aan gaat met een zachte intensiteit? Het is te beheren met een App op je Smartphone en Tablet.

Fijner Leven

Geen lichtknopje bij je voordeur? Erg vervelend om met vieze schoenen over de vloer te lopen om het lichtknopje te zoeken of je schoenen uit te doen in het donker. Op een fijne manier opstaan door het instellen van minder felle verlichting in de ochtend.

Meer informatie

Hoe het Begon en de Voordelen

slimme verlichting

Hoe het begon

De verlichting in en rondom ons huis is door de jaren heen al sterk verbeterd. Lang geleden is de lamp met sensor al geïntroduceerd. Menigeen zal deze techniek wel herkennen. Je loopt langs een huis en spontaan gaat de buitenlamp al aan. Je kan gemakkelijker de sleutels vinden om de deur te openen en het houdt inbrekers op afstand. Deze sensoren zijn tegenwoordig een stuk slimmer, wij brengen deze slimmigheid bij jou in huis of kantoor!

WAAROM SLIMME VERLICHTING?

 • Geld Besparen
 • Gemak en een Fijner Leven.
 • Geen Lampen die Vergeten worden uit te doen.
 • Geen Lichtknopjes zoeken in het Donker.
 • Beheer op Afstand met Smartphone en Tablet.

VRAGEN? BEL ONS!

0681670809

DIT IS HET

Bekijk de Video!

Kies je lampen

De Voor en Nadelen, het is jouw Keuze

philips-hue

PHILIPS HUE

+ Gebruiksgemak
+ Toekomstbestendig
+ Bedienbaar met app op smartphone en tablet
+ Koppelingen met derde Domotica fabrikanten
+ Veilige communciatie
+ Bereik

– Prijs
– Alleen losse lampen zijn beschikbaar

ikea

IKEA TRADFRI

+ Prijs
+ Bedienbaar met app op smartphone en tablet
+ Te koppelen met Philips Hue (vraag naar de mogelijkheden)
+ Veilige communicatie
+ Bereik

– Toekomstbestendig
– Gebruiksgemak

klikaanklikuit

KLIK AAN KLIK UIT

+ Goedkoop
+ Geschikt om je huidige verlichting te hergebruiken
+ Toepasbaar op zowel tafellampen als plafonnieres

– Minder veilige communicatie
– Standaard geen App voor je smartphone of tablet

PHILIPS HUE

Philips Hue is een slimme en gebruiksvriendelijke verlichtingsoplossing dat gekoppeld kan worden met het grote huisnetwerk. Hiermee kan je de slimme verlichting ook bedienen met je smartphone. Er zijn zowel apps voor iOS als voor Android. Ook biedt Philips Hue integratie met een veelvoud aan andere Domotica oplossingen. Denk bijvoorbeeld aan het aanpassen van de verlichting als je TV aan staat.

Herken je bijvoorbeeld als je ’s avonds thuis komt, druk op zoek gaat naar de lichtschakelaar die zich niet bij de voordeur bevindt en het in huis al vrij gauw vies wordt omdat je geen licht hebt om je schoenen uit te doen? Of dat je weg gaat en twijfelt of je alle lampen wel uit hebt gedaan? Philips Hue biedt mogelijkheden om dit voor jou te automatiseren. Het licht gaat al aan bij binnenkomst en het volgt je door heel het huis.

Heb je ’s ochtends en ‘s nachts liever gedimd licht als je in het donker je bed uit stapt? En wil je met de donkere dagen ’s avonds alles nog wel goed en helder kunnen werken? Met de Philips Hue is het mogelijk om schema’s te maken die hier precies rekening mee houdt.

Hou je ’s avonds ook van een gezellig sfeertje in huis? Met de Philips Hue kan je de verlichting dimmen en van kleur veranderen. Zo speelt het Philips Hue pakket ideaal in op je persoonlijke behoeften.

philips-hue
ikea

IKEA TRADFRI

Ikea Tradfri is een alternatief van de Philips Hue. Vooral in prijs is de Tradfri goedkoper. Het biedt ook mogelijkheden om je huis van slimme verlichting te voorzien dat automatisch aan/uit gaat en dimt. De gebruisvriendelijkheid is iets minder goed, aangezien het meer werk kost om de lampen goed te koppelen. Ikea is nog druk bezig met de doorontwikkeling. Tot nu toe zijn alleen de dimbare lampen uit, maar in de toekomt worden daar de gekleurde verlichtingen nog aan toegevoegd.

Daarnaast kunnen de Ikea lampen gekoppeld worden aan de Philips Hue, om zowel het gebruiksgemak van Philips Hue te combineren met de prijs van de Ikea Tradfri. ICTSN kan je hierover adviseren.

KLIK AAN KLIK UIT

Klik Aan Klik uit werkt op basis van een afstandsbediening en losse stopcontacten en/of schakelaars. Hiermee kan je vanaf een centrale locatie al je verlichting in huis aan en uit zetten. ICTSN kan je helpen om ook deze verlichtingsoplossing voor je in te richten en te koppelen met een systeem om deze samen te laten werken met het Philips Hue en/of Ikea Tradfri pakket.

klikaanklikuit

HOE WIJ JOU GAAN HELPEN

Kennismaking

Ten eerste wil jij weten wie wij precies zijn en daarnaast willen wij graag weten wie jij bent. Dit gaan wij doen door middel van een kennismakingsgesprek. Zo komen wij te weten wat jouw wensen zijn en zo kom jij te weten wat wij eventueel voor jou kunnen betekenen. Indien wij met elkaar in zee gaan volgt er tenslotte een inspectie van de woning of het kantoor. Wij lopen dan samen met jou de ruimtes door om te bespreken waar jij graag de slimme verlichting zou willen inzetten. Moet dit bijvoorbeeld alleen de benedenverdieping zijn? Of het gehele pand?

slimme verlichting

Offerte en Aansluiting

Wanneer wij jouw wensen en de informatie over jouw woning of kantoor hebben vastgelegd maken wij een offerte voor jou. Deze sturen wij naar jou op, indien je akkoord gaat nemen wij contact met jou voor het inplannen van de aansluiting. Onze IOT specialist komt dan bij jou langs om de slimme verlichting aan te sluiten op het beheerderssysteem. Na afloop legt hij jou precies uit hoe de slimme verlichting te beheren valt. Je kunt de verlichting beheren via jouw smartphone, tablet en laptop. Als het apparaat maar in verbinding staat met het internet.

slimme verlichting

HEB JE NOG VRAGEN? BEL ONS!

0681670809

VRAAG HET NU AAN

  Wil jij Geld Besparen met Slimme Verlichting?


  Vul dit formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  Wij zullen je e-mailadres niet voor derden gebruiken.
  Verplichte velden zijn gemarkeerd *  Mijn Voorkeur gaat uit naar...


  Bekijk onze algemene voorwaarden
  Bekijk onze privacyverklaring