Social Media Beheer op Maat
Voor jouw Onderneming

Denk Aan

social media beheer
social media beheer
social media beheer

Waarom Social Media Beheer?

Het is bijna een uitgekauwde uitspraak “maar 90% van je klanten bereik je tegenwoordig via Social Media”. Wij merken dat veel ondernemers het lastig vinden om een goede post te maken op bijvoorbeeld Instagram, Facebook en Twitter. De gebruikers van deze apps verschillen ook erg. De Instagram gebruiker is over het algemeen iemand uit de jongere generatie. Terwijl de leeftijd van de actieve Facebook gebruiker een stukje hoger ligt. En dan heb je ook nog de Twitter gebruiker die over het algemeen anders is.

Wat wij voor jou kunnen doen

social media beheer
De Juiste Post

Wij maken de juiste post voor Instagram, Facebook en Twitter. Per platform maken wij een post die de gebruiker aanspreekt. Dit doen wij met pakkende teksten, door in te spelen op de huidige trends en het bewerken van foto’s en afbeeldingen.

social media beheer
Verschillende Pakketten

Jij kunt zelf kiezen hoe vaak wij een post voor jou moeten maken. Wij bieden verschillende pakketten aan waarvoor je maandelijks of jaarlijks kunt betalen. Ook kun je kiezen welke platformen wij voor jou gaan beheren. Tussentijds aanpassen is mogelijk.

social media beheer
Video Content

Video content is tegenwoordig niet meer weg te denken. Indien je een product of dienst wilt presenteren kunnen wij een video voor jou maken. Deze kan gebruikt worden voor Facebook, Instagram en YouTube. Een video bekijken is fijner dan het lezen van tekst.

BEL ONS NU VOOR VRAGEN

0681670809

Hoe Werken wij Samen

social media beheer

Contact

Voordat wij gaan samenwerken willen wij elkaar natuurlijk eerst leren kennen. Jij wilt weten wie wij zijn, en wij willen weten wat jij precies doet en wat jij wilt bereiken met jouw social media. Deze kennismaking kan telefonisch, via skype, via mail of natuurlijk gewoon face to face. Wij noteren wat jij graag wilt zien en gaan dat voor jou vertalen naar een offerte.

social media beheer

Offerte

Aan de hand van jouw wensen stellen wij een offerte op voor de social media beheer. Zo krijg jij rustig de kans om alles door te nemen en kun je precies zien wat jij eventueel gaat betalen, en wat de mogelijkheden zijn. Niet iedere social media beheer is hetzelfde en daarom werken wij op basis van een offerte. Om een indicatie te geven “het kan bijvoorbeeld al vanaf 50 euro per maand”.

social media beheer

Toegang

Jij kiest zelf hoe wij toegang krijgen tot jouw social media platformen. Zo kun je ons full control geven door ons te laten inloggen, of ons toevoegen als beheerder van je Facebook pagina. Je kunt er ook voor kiezen om ons alleen de content te laten schrijven en maken, deze sturen wij naar jullie toe per e-mail en dienen jullie zelf te plaatsen.

social media beheer

Goedkeuring

Jij als klant bent natuurlijk de eindverantwoordelijke. Voordat wij iets plaatsen moet jij zelf akkoord gaan met de content die wij hebben gemaakt. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan en blijf jij de baas over jouw platformen. Samen bespreken wij de aanpassingen en voeren deze voor jou door in de content.

Wat is er Mogelijk

social media beheer

Links en Meta Optimaliseren

Indien wij full control hebben over de social media platformen kunnen wij de titel en meta beschrijving van geplaatste links optimaliseren. In veel gevallen neemt bijvoorbeeld Facebook een willekeurig stukje tekst en titel over van de website waar een link naar toe gaat. Dit matched niet altijd met wat je wilt uitlichten.

social media beheer

Foto’s en Afbeeldingen Bewerken

Wanneer jij een product of dienst wilt aanbieden dan is het belangrijk dat je een foto of afbeelding gebruikt. Je kunt gewoon een simpele foto of afbeelding gebruiken, maar vaak kun je deze een stuk aantrekkelijker maken. Wij kunnen bijvoorbeeld prijzen en andere informatie toevoegen. Zo komt de dienst of het product beter over bij de potentiële klant.

social media beheer

Video Content

Mensen bekijken liever een video. Wij kunnen jouw dienst of product vertalen naar een mooie presentatie video. Deze kan gebruikt worden voor Facebook, Instagram, Twitter en YouTube. Kort maar krachtig!

social media beheer

Eigen Keuze

Jij bepaald wat wij beheren. Wil je dat wij alleen Facebook beheren? Wil je dat wij alleen Instagram beheren? Geen probleem! Wij bieden variabele pakketten aan.

social media beheer

Facebook en Instagram Advertisement

Adverteren via Facebook en Instagram is betaalbaar als je het vergelijkt met bijvoorbeeld adverteren via Google. Wij kunnen berichten omzetten in betaalde advertenties. Dit kan zelfs al voor één dag of een midweek. Loopt niet automatisch door.

social media beheer

Pagina Afbeeldingen en Informatie

Het veranderen van profielfoto en omslagfoto kan ook in ons pakket geplaatst worden. Ook het aanpassen van pagina informatie kan door ons gedaan worden. Denk bijvoorbeeld aan het verwerken van reclame in een omslag of profielfoto.

EEN OFFERTE AANVRAGEN? BEL ONS NU VOOR EEN AFSPRAAK

0681670809

*e-mailen naar info@ictsn.nl mag ook.