Vernieuwingen ICTSN

Vernieuwingen ICTSN,

Wij bestaan nu bijna 6 jaar en in het begin ging het met vallen en opstaan, dit is natuurlijk niet gek voor een bedrijf dat net start en geen ervaren mensen in de gelederen had. Helemaal als je weet dat we eigenlijk met vrijwel geen investeringen zijn gestart. Wij zijn als student gestart en hebben eigenlijk alles zelf opgezet, de kosten die we jaarlijks kwijt waren, waren de kosten voor de domeinnaam. De website draaide tot voor kort op een eigen server, maar daar zit veel onderhoud in. De persoon die het onderhoud deed, had steeds minder tijd en daarom hebben we dus ook besloten om de website over te plaatsen naar onze vertrouwde hostingprovider “Transip” te Leiden. Daar zijn we nog steeds erg tevreden over, het maakt het ons wat gemakkelijker. Zo hebben wij meer tijd over voor belangrijke zaken.

Wat is er veranderd bij ICTSN

Iedereen heeft ideeën over hoe een bedrijf zou moeten werken en wat zij moeten aanbieden. Echter zijn wij natuurlijk ook wijzer geworden de afgelopen jaren, het is belangrijk om te weten wat een klant wil en verwacht. Dit hebben wij de afgelopen jaren goed in de gaten gehouden en ervaren, daarom zijn er ook een aantal dingen veranderd bij ICTSN. Zo hebben wij nu een webshop gekoppeld aan onze website, kun je terecht voor het terughalen van bestanden van een defecte HDD, en gaan wij meer doen met IOT.

IOT

Sommige mensen zullen er vast wel eens van gehoord hebben IOT “Internet of Things”, wanneer je niet weet wat het is, hier een korte uitleg.

Slimme apparaten behoren tot IOT, misschien maken sommige van jullie hier ook al gebruik van. Denk aan een slimme thermostaat, wanneer je gebruik maakt van een slimme thermostaat kun je bijvoorbeeld van afstand de kachel hoger en lager zetten. Daarnaast zijn er veel meer van deze slimme apparaten, je kunt bij ons bijvoorbeeld terecht voor slimme verlichting. Zo gaan wij het aanbod steeds een klein beetje uitbreiden, meer weten over slimme verlichting? https://www.ictsn.nl/slimme-verlichting/

IOT is gemakkelijk en bespaard jou kosten.

Pakketten

Je kon al bij ons terecht voor pakketten, zoals het bekende home pakket. Echter hebben wij wat dingen veranderd aan ons pakket, zo heb je meer keuze binnen onze pakketten en willen wij nog meer gebruik gaan maken van hulp op afstand. Naast het home pakket, leveren wij nu ook onderhoudspakketten voor je website en webshop.

https://www.ictsn.nl/pakketten/

Video

Wanneer wij een website bouwen voor een klant houden wij altijd rekening met de SEO. De afgelopen jaren is het gebruik van video content erg populair geworden, het is een erg belangrijk onderdeel geworden voor de SEO. De zoekmachines kijken naar hoe lang iemand op een website blijft, wanneer dit kort is zal dit niet goed zijn voor de SEO van je website. Wanneer bijvoorbeeld Google ziet dat bezoekers langer op jouw website blijven, neemt Google aan dat dit een interessante website is voor mensen die op zoek zijn naar dezelfde informatie. Zo zal jij langzaam hoger komen in de zoekmachine. Mensen kijken liever een filmpje dan dat ze lezen, daarom zorgt een goed filmpje ervoor dat mensen langer op je website blijven. Je kunt nu bij ons terecht voor bedrijfsfilmpjes voor je website en social media kanalen.

https://ictsn.nl/service/bedrijfsfilm-laten-maken/

Tot Slot

Wij willen iedereen bedanken die de afgelopen jaren het vertrouwen in ons hebben gehad en natuurlijk nog steeds hebben. Zonder jullie konden wij deze vernieuwingen niet tot stand brengen.

met vriendelijke groet,

TEAM ICTSN

 

Deel deze post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.