WORDPRESS WEBSHOP ONDERHOUDEN?

Jij doet waar jij goed in bent en wij onderhouden jouw webshop. Updaten, content plaatsen en back-ups maken. Je WordPress webshop onderhouden doen wij! Daarnaast kunnen wij jou ook nog helpen met het verbeteren van de SEO. Zoals het schrijven van teksten en het koppelen van keywords.

Voor Wie Wij er zijn?

– De Dropshipper
– De Affiniteitspartner
– De Verkoper met Eigen Voorraad

MEER WETEN?

LEES VERDER OF BEL ONS!

PRODUCTEN PLAATSEN

Wanneer jij producten uit eigen voorraad gaat verkopen moeten deze natuurlijk geplaatst worden in jouw webshop. Er moeten teksten worden geschreven voor ieder product, de voorraad moet worden doorgevoerd en de prijs moet worden vermeld. Daarnaast is het belangrijk om mooie foto’s van je producten te plaatsen. Met het Webshop Pakket doen wij dit voor jou! Dan hoef jij alleen nog maar de verkopen af te handelen.

MOGELIJKHEDEN

website laten bouwen
WEBSHOP MET DROPSHIPPING

Heb jij niet het vermogen om eigen voorraad in te kopen? Misschien is verkopen via dropshipping dan iets voor jou. In jouw webshop komen producten te staan die de dropshipping groothandel kan leveren. Je hoeft dus geen geld te besteden aan eigen voorraad, wanneer een klant iets koopt via jouw webshop hoef je alleen maar aan de groothandel door te geven om welk product het gaat en wat de adresgegevens zijn van de klant. De groothandel stuurt dan het product onder jouw naam op naar de klant. De producten zijn vaak in te laden op jouw webshop via een CSV of XML bestand. Deze moet 2 tot 3 keer per dag ververst worden vanwege wijzigingen in de voorraad bijvoorbeeld. Jij mag zelf kiezen voor hoeveel jij de producten gaat verkopen, je moet natuurlijk wel gewoon de inkoopprijs betalen aan de groothandel.

AFFINITEITSPROGRAMMA

Verkopen voor een externe partij genereren, beter bekend als het affiniteitsprogramma. Het is eigenlijk niet helemaal een webshop, eerder een doorgeefluik. Maar je gebruikt wel hetzelfde systeem als bij dropshipping, je moet dagelijks een CSV of XML bestand inladen. Bezoekers kunnen in jouw webshop producten vinden die te kopen zijn bij de externe partij waarmee jij samenwerkt. Wanneer een bezoeker op de lees meer knop drukt die te vinden is bij 1 van de producten wordt hij of zij doorgestuurd naar het product in de webshop van de externe partij. De externe partij kan dan door een cookie zien dat de bezoeker via jouw website bij het product is gekomen. Wanneer de bezoeker besluit het product te kopen krijg jij als beloning een percentage van het totaalbedrag. Dit verschilt vaak per productgroep.

EIGEN VOORRAAD

Het beste is natuurlijk producten in je webshop aanbieden die je op eigen voorraad hebt. Zo kun jij gemakkelijker het overzicht bewaren. Wanneer je veel verkoopt en een groot assortiment hebt moet je er wel rekening mee houden dat je jouw eigen CSV of XML bestand moet aanmaken. Of je moet mensen hebben die direct in het CMS systeem de wijzigingen in de voorraad doorvoeren. Daarnaast kun je meer winst maken, wanneer je via dropshipping gaat verkopen moet je vaak rekening houden met extra servicekosten. Bijvoorbeeld afhandelingskosten voor het inpakken van het product en het versturen onder jouw bedrijfsnaam. Deze kosten hoef je dus niet door te berekenen in je verkoopprijs of de verzendkosten. Op deze manier zul jij dus ook sneller producten gaan verkopen.

wordpress webshop onderhouden

Wat doen wij met Verkoop via Dropshipping

-Maken jouw CMS Systeem geschikt voor Dropshipping.
-Importeren CSV / XML bestand in jouw webshop.
-Indien nodig helpen wij jou bij het vinden van een goede Dropshipper.

wordpress webshop onderhouden

Wat doen wij met het Affiniteitsprogramma

-Indien nodig helpen wij jou bij het vinden van een goede externe partner.
-Website geschikt maken voor het affiniteitsprogramma.
-Importeren CSV / XML bestand in jouw webshop.

IEMAND TELEFONISCH SPREKEN?

WAT WIJ NOG MEER DOEN

CMS UPDATEN

Wanneer er bijvoorbeeld content op jouw website geplaatst moet worden, doen wij dit via een CMS systeem. Het is belangrijk dat dit systeem up-to-date blijft. Wij doen dit wanneer er een nieuwe update beschikbaar is. Zo heb jij altijd een stabiele basis voor jouw website.

Het CMS systeem is een sleutelonderdeel van jouw website! 

CONTENT PLAATSEN

Wij kunnen jouw eigen aangeleverde teksten en foto’s plaatsen, maar jij kunt ook de keuze maken om de teksten door ons te laten schrijven. Wij zullen dan direct de juiste keywords toevoegen aan de tekst. Dit zullen wij ook doen wanneer jij jouw eigen teksten aanlevert.

Goede content zal jouw ranking verbeteren in Google en Bing!

SEO TIPS

Wij zullen jou tips geven om de SEO van jouw website te verbeteren. Zo leggen wij uit wat slimme content is, en hoe Google ongeveer te werk gaat! Het algoritme van Google kun je motiveren op verschillende manieren, deze kun je toepassen op je website.

Een slechte SEO zal jouw online succes verminderen!

KEYWORDS

In de teksten op jouw website zullen wij keywords plaatsen. Keywords zijn woorden of termen die mensen in Google gebruiken om bij het gewenste onderwerp uit te komen. Het is een belangrijk deel van de SEO, maar met alleen keywords zal jouw website niet hoger ranken in Google.

Keywords die passen bij jouw content! Het is de eerste stap!

BACK-UPS

Er kan natuurlijk altijd iets misgaan, aan onze kant of aan de kant van de webhosting provider. Wij maken back-ups van je website, mocht je website dus een keer kapot gaan, dan kunnen wij hem gemakkelijk herstellen.

Zonder zorgen kan jouw site zich blijven ontwikkelen!

15% Korting

Wanneer jouw website klaar is kan het natuurlijk zo zijn dat je later nog pagina’s wil laten toevoegen. Zoals bijvoorbeeld een landingspagina voor het promoten van je dienst of product. Met het Web Pakket krijg jij 15% korting per nieuwe pagina.

Een goede onderneming heeft altijd nieuwe pagina’s nodig!

TEKSTEN SCHRIJVEN

SEO EXTRA

Met het SEO Extra pakket schrijven wij jouw teksten en maken wij het mogelijk om meerdere keywords per pagina te gebruiken. Jij levert ons de informatie aan over jouw dienst of product en wij vertalen dat naar de juiste SEO tekst.

WAAROM SEO EXTRA

Wanneer jij ons de teksten aanlevert kan het soms lastig zijn om de juiste keywords in te passen. Dit komt omdat SEO teksten ook moeten voldoen aan een aantal criteria. Zoals het gebruik van koppen, lengte van zinnen, het aantal woorden per alinea en zo zijn er nog wel een aantal op te noemen.

Wij schrijven de teksten met de door jouw aangeleverde informatie en geven die de juiste opbouw voor de SEO. Na het schrijven laten wij jou natuurlijk altijd eerst de teksten lezen. Na goedkeuring van jou plaatsen wij de teksten op de website.

*Vink ja aan bij “Stuur mij een Offerte van het SEO Extra Pakket” wanneer je het aanvraagformulier invult!

KOSTEN WEBSHOP PAKKET

€750 (excl 21% BTW) per Maand
of
€8500 (excl 21% BTW) per Jaar

*Deze kosten gelden voor webshops met een maximum van 5000 producten 

BEL ONS VOOR VRAGEN

WEBSHOP PAKKET AANVRAGEN

Verwaarloos jouw webshop niet, vraag nu het Webshop Pakket aan en laat ons jouw WordPress webshop onderhouden.

Vraag je Pakket aan

Wij zullen je e-mailadres niet voor derden gebruiken.
Na de aanvraag nemen wij binnen 48 uur contact met jou op.
Verplichte velden zijn gemarkeerd*Pakket*

Ik heb een Onderneming
janee

Stuur mij een Offerte van het SEO Extra Pakket
janee

Bekijk onze algemene voorwaarden
Bekijk onze privacyverklaring