Werken in het Corona Tijdperk

werken in het corona tijdperk

Werken in het Corona Tijdperk

Werken in het corona tijdperk is niet altijd even makkelijk. Maar wij doen ons best om jou toch te kunnen helpen. Wij hebben gemerkt dat sommige mensen toch wel angstig zijn als het gaat om persoonlijk contact. Het is belangrijk om te weten dat wij iedereen zelf laten bepalen hoe wij te werk gaan, en dan doelen wij voornamelijk op de manier van contact. Wanneer jij bijvoorbeeld wilt dat wij ruime afstand houden dan doen wij dat. Ben jij niet bang? En zeg je werk maar zoals voorheen? Dan doen wij dat gewoon. Het is natuurlijk wel duidelijk dat wij niet een afspraak inplannen wanneer jij niet fit bent, niet omdat wij bang zijn maar omdat wij dit niet kunnen maken tegenover onze andere klanten. Maar wij hebben ook een oplossing die handig is voor jou en ons, namelijk hulp op afstand.

Computerhulp aan huis en kantoor op een veilige manier

Via hulp op afstand kunnen wij jou in de meeste gevallen helpen. Wij nemen dan jouw computer over via ons systeem, jij kunt gewoon meekijken en ook nog zelf de computer bedienen. Op deze manier kunnen wij veel problemen oplossen zonder dat wij direct in contact met elkaar komen. Zo kunnen wij programma’s installeren en verwijderen, virussen verwijderen, wijzigen doorvoeren in jouw netwerk en nog veel meer. Wanneer jouw computer het niet meer doet, of wanneer je geen internetverbinding hebt dan vervalt deze oplossing natuurlijk. Maar in de meeste gevallen is hulp op afstand een geweldige oplossing die onze klanten erg prettig vinden. Daarnaast ben je ons ook geen brandstofkosten verschuldigd omdat wij niet op locatie hoeven te komen.

Hoe hulp op afstand werkt

Wanneer jij contact met ons opneemt leggen wij jou uit welke software jij moet installeren, en hoe jij dit moet doen. Deze software is gewoon gratis! Na de installatie doorlopen wij samen een aantal stappen en maken wij verbinding met jouw computer. Wij lossen het probleem op, sluiten de verbinding en binnen een aantal dagen krijg jij een factuur per e-mail.

Meer weten over hulp of afstand? Klik dan op onderstaande link.

Computerhulp op Afstand

Neem nu contact met ons op!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.