PC Hulp aan Huis

pc hulp aan huis

PC Hulp aan Huis met het Nieuwe Home Pakket

voor particulieren!

Kan jij PC hulp aan huis gebruiken? Met ons vernieuwde home pakket kunnen wij jou nog beter van dienst zijn. Een pakket met veel voordelen. Jullie waren misschien al bekend met ons oude home pakket, voor de mensen die het oude home pakket hebben afgesloten verandert er niets. Indien je als bestaande klant gebruik wilt maken van het nieuwe home pakket dien je het gehele aanvraagproces opnieuw te voltooien.

Hoe het Werkt

Voor de mensen die nog niet bekend zijn met ons home pakket volgt hier een korte uitleg. Met het oude home pakket komen wij ieder kwartaal langs om jouw computers op te schonen en om al jouw ICT gerelateerde vragen te beantwoorden. Daarnaast hebben klanten recht op 10% korting op vervoerskosten en 15% op diensten en producten. Echter kwamen wij erachter dat het opschonen van de computer vaker nodig is dan één keer per kwartaal. Wij werden dan ook vaak opgeroepen door gebruikers van het home pakket tussen de vaste afspraken door. Deze aanvragen vallen dus ook onder onze losse diensten.

Home Pakket 2.0 Wat is er Nieuw

Voor het oude home pakket betaal je €8 per maand, deze is echter niet meer aan te vragen. Voor het nieuwe home pakket betaal je €29,50 per maand of €325 per jaar. Jij zult nu vast denken “waarom deze enorme prijsverhoging?”. Wij komen met het nieuwe home pakket niet meer één keer per kwartaal langs maar iedere maand. Zo blijft jouw computer nog beter up to date en zullen problemen nog sneller worden voorkomen. Daarnaast heb je met het nieuwe home pakket ook recht op hulp op afstand, één keer per jaar gratis de computer op laten schonen van een vriend of familielid. 25% korting op vervoerskosten, 10% korting op onze producten en 15% korting op onze losse diensten. Het home pakket is jouw vaste PC hulp aan huis.

Meer weten?

Klik op de link voor meer informatie en om direct een aanvraag te doen! https://ictsn.nl/computer-onderhoud/

BELLEN MAG OOK!

0681670809

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *