Al sinds 2012
ICT Dienstverlening op Maat

1. Begonnen in Hartje Leiden

Het bedrijf is ontstaan tijdens onze studie” Informatica” aan de “Hogeschool Leiden”. Wij werkten aan een studieproject waarbij we zogenaamd een bedrijf moesten opzetten.

Daar hadden wij zoveel plezier in en bracht ons uiteindelijk op het idee om echt een eigen onderneming te gaan starten. Door veel te brainstormen is ICTSN ontstaan. Wij hebben in de beginfase veel steun gehad van onze vriendenkringen en familie. Dit heeft ons geholpen om de eerste stappen te zetten. ICTSN is een jonge onderneming die iedereen binnen deze samenleving op een gelijke manier wil benaderen en behandelen. Wij bieden een prettige samenwerking en streven altijd naar vooruitgang. Wij willen ervoor zorgen dat jouw IT apparatuur of infrastructuur zo optimaal mogelijk blijft draaien.

Dit heeft voor jou en voor ons vele voordelen. ICTSN wil kansen benutten die op lange termijn ervoor zorgen dat onze diensten kunnen worden uitgebreid en onze service kan worden verbeterd. ICTSN vraagt geen hoge prijzen voor zijn diensten of pakketten en wil voor iedereen betaalbaar zijn. Wij werken transparant en maken duidelijke afspraken voor wij aan de slag gaan, op deze manier kom jij niet voor verrassende kosten te staan. Heb je interesse in een samenwerking? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 0681670809, je kunt ook een e-mail sturen naar info@ictsn.nl.

2. Gecertificeerd Personeel

Wij werken met gecertificeerd en gediplomeerd personeel, zo kunnen wij jou een hoge kwaliteit dienstverlening bieden. Wij verlangen van ons personeel dat zichzelf blijven doorontwikkelen.

Ons personeel heeft ruime ervaring met vele facetten van de ICT, zoals data recovery, webdesign, internet of things, de cloud, netwerkbeheer en nog véél meer. Wij werken met een strak plan van aanpak en nemen gerust de tijd voor het uitvoeren van onze diensten, en bieden een goede nazorg indien je dit wenst. Wij evalueren altijd onze diensten achteraf om de kwaliteit van onze diensten hoog te houden.

Wij komen de diensten leveren op locatie en verwachten dus ook dat ons personeel sociaal is ingesteld. Indien de dienst niet op locatie kan worden uitgevoerd dan nemen wij in overleg met jou de apparatuur mee, denk aan bijvoorbeeld een defecte harde schijf voor data recovery of het dieper onderzoeken van een laptop. Dit doen wij uiteraard in goed overleg met jou door het maken van duidelijke afspraken.

3. Wij zijn bekend met vele merken

Wij zijn bekend met vele merken hardware en verschillende software pakketten. Neem gerust contact met ons op.

HET TEAM

matthew

Matthew Steman

CEO / Co-Founder
Systeembeheerder / Netwerkbeheerder
Webdesigner / Bouwer

ictsn-olivier

Olivier Dijkstra

CEO / Founder
Systeembeheerder / Netwerkbeheerder
IT Consultant

fj

Frank Jan Veenstra

Systeembeheerder
Netwerkbeheerder
IT/IOT Consultant

ENKELE KLANTERVARINGEN

Vele Tevreden Klanten