Game PC Bouwen in Franeker?

Game PC bouwen in Franeker, of omgeving Sexbierum? Wij helpen je met het bouwen van jouw Game PC. Je kunt zelf bepalen hoe jouw Game PC eruit gaat zien.

Home » Game PC Bouwen in Franeker

GAME PC BOUWEN? DIT IS HOE WIJ WERKEN

Game PC bouwen in Franeker, of in de omgeving van Sexbierum? Dan kunnen wij jou helpen met het bouwen van een Game PC. Het is belangrijk om te weten dat wij zelf geen onderdelen leveren en bestellen. Op die manier kun je bij een toekomstig defect van een onderdeel, zelf de garantie afhandelen zonder tussenkomst van ons. Je stelt zelf de PC samen, met eventueel advies van ons. Wanneer je de onderdelen in huis hebt kunnen wij op een veilige manier, en met het juiste gereedschap jouw PC in elkaar bouwen.

WAAROM KIES JE VOOR ONS

-Wij werken met ESD Bandjes
-Betalen binnen 2 of 4 weken
-Binnen 24 uur klaar
-Geen verborgen kosten
-Je zit niet aan ons vast

NU EEN AFSPRAAK MAKEN? BEL ONS!

0681670809

game pc bouwen
ESD PROOF WERKEN

Wij gaan ESD proof te werk, dit doen wij door met ESD polsbandjes te werken. Weet je niet wat ESD is? ESD staat voor elektrostatic discharge, of elektrostatische ontlading. Computeronderdelen zoals bijvoorbeeld moederborden, RAM geheugen en videokaarten kunnen defect raken door elektrostatische ontlading. Het vervelende is vaak dat je het nooit met 100% zekerheid kunt zeggen. Maar als een onderdeel zonder bijvoorbeeld vallen ineens niet meer werkt, zou het zomaar door ESD schade kunnen komen. Daarom werken wij altijd met ESD polsbandjes, zo kunnen de onderdelen niet beschadigen.

game pc bouwen
JE ZIT NIET AAN ONS VAST

Een Game PC bouwen brengt veel losse onderdelen met zich mee. Aan al deze onderdelen hangt ook garantie. Daarom bouwen wij alleen computers met eigen gekochte onderdelen. Mocht er dan in de toekomst een onderdeel defect gaan, zoals bijvoorbeeld het moederboard, kun je zonder tussenkomst van ons het onderdeel terugsturen voor reparatie. Deze methode werkt veel sneller, en het scheelt jou en ons een hoop werk. Het is wel belangrijk om te weten dat wij jou altijd advies kunnen geven bij het samenstellen van jouw PC. Zoals vertrouwde webshops, en compatibiliteit.

computerhulp aan huis
SNELLE SERVICE

Wij proberen jouw Game PC zo snel mogelijk te bouwen, normaal gesproken kan een PC binnen 24 uur klaar zijn. Daar streven wij dan ook naar, maar soms kan het wel eens langer duren. Denk bijvoorbeeld aan een defect onderdeel door een fabricage fout, of een her te gebruiken onderdeel die ESD schade heeft. Maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat je iets vergeten bent te bestellen, of dat een levering vertragen heeft opgelopen. In de tussentijd kunnen wij de onderdelen die je al hebt in elkaar zetten. Zo bouwen wij een voorsprong op, en is jouw Game PC alsnog snel klaar.

GAME PC BOUWEN IN FRANEKER OF OMGEVING? BEL ONS!

Heb je snel hulp nodig bij het bouwen van jouw game PC? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor jou klaar, en proberen al jouw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden.

0681670809