Nieuwe Xbox in 2018/2019?

nieuwe xbox

Nieuwe Xbox in 2018/2019?

Een Duitser die toegang heeft tot de “Xbox Live API SDK” heeft informatie gevonden die mogelijk aangeeft dat er een nieuwe Xbox wordt gepresenteerd op de E3 2018 in Los Angeles. Deze persoon heeft het in 2016 eerder bij het rechte eind gehad, toen had hij ook al toegang tot de “Xbox Live API SDK”. Voor de E3 2016 had hij bijna alle nieuwe aankondigingen goed voorspelt.

Op de website “ResetEra” heeft hij wederom een post geplaatst met de informatie die hij heeft weten te halen uit de “Xbox Live API SDK”. Hij verschaft informatie over een aantal nieuwe games die worden gepresenteerd op de E3 2018 en sluit af met de zin:

Make out of that what you want. I don’t know what is just a prototype etc. I would definitely love to see those things happening though.

Na het maken van de post hij had direct geen toegang meer tot de API.

Prototype

Het woord Prototype kan duiden op de aankondiging van een nieuwe Xbox. Veel mensen zullen het niet geloven en erg vreemd vinden omdat de Xbox One X nog niet zo lang geleden is gelanceerd. Dit klopt natuurlijk, maar de Xbox One X is niet een geheel nieuwe console. En aangezien al in het verleden is aangegeven dat de cyclus kleiner zal worden zou het mij niets verbazen. Daarnaast zijn de geruchten dat er een Playstation 5 wordt gepresenteerd op de E3 2018 erg sterk. Wanneer Sony zijn nieuwe console zal presenteren moet Microsoft wel mee.

nieuwe xbox

Xbox One X

Zelf game ik nog op een Xbox One die ik heb gekocht bij de release in Nederland. Echter twijfel ik nu erg of ik een Xbox One X zal aanschaffen. Als er eind dit jaar of in 2019 een nieuwe Xbox uitkomt, zou het aanschaffen van een One X zonde van mijn geld zijn. Aan de andere kant blijft het een lastig verhaal, zeker met bijvoorbeeld de release van de nieuwe Battlefield in oktober dit jaar. Het is afwachten of de Xbox One en Playstation 4 deze nieuwe release van Battlefield zonder problemen kunnen afspelen.

Deel deze post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.