Home » PC Hulp aan Huis

PC Hulp aan Huis nodig?

Heb je problemen met je PC? Wij staan voor je klaar met onze PC hulp aan huis service, maar ook pc hulp op afstand is mogelijk.

-Service aan huis en kantoor
-Betalen binnen 2 of 4 weken
-Hulp op afstand
-Geen verborgen kosten
-Leuke kortingen

Wij zijn actief in de regio Sexbierum, Harlingen, Franeker, Leeuwarden, en de gehele Waadhoeke.


NU PC HULP NODIG? BEL ONS!

0681670809

Wat zeggen onze klanten

Wat wij voor jou kunnen doen

NU PC HULP AAN HUIS NODIG? BEL ONS!

0681670809

ICT staat nooit stil

Past jouw probleem niet binnen bovenstaande categorieën? Bel ons dan gerust, ICT staat nooit stil. Constant blijft de technologie zich ontwikkelen, met als gevolg dat de problemen ook veranderen. Niets is perfect, ook niet in de wereld van computers. Maar dit is ook het mooie aan ons vak, we leren steeds bij, omdat we constant voor nieuwe verrassingen komen te staan. Wij voeren onze PC hulp aan huis dan ook met passie en plezier uit.

thuisnetwerk aanleggen
pc hulp aan huis
pc hulp aan huis

Veilige PC Hulp

Werken in het Corona tijdperk is niet gemakkelijk. Binnen de samenleving is er veel verdeeldheid, daarom proberen wij er juist voor iedereen te zijn. Voor de mensen die angstig zijn voor Corona, is onze computerhulp op afstand service een prima oplossing. Echter kan het voorkomen dat hulp op locatie noodzakelijk is, in dat geval kunnen wij indien gewenst door jou, een mondkapje dragen. Maar wij kunnen in vele gevallen ook de computer meenemen, en na reparatie weer bij jou aan huis afleveren. Wanneer iemand van ons ziek is, blijven wij gewoon thuis , en zal de afspraak verzet worden.

Druk op onderstaande knop wanneer je meer wilt weten over computerhulp op afstand

NU HULP NODIG? BEL ONS!

0681670809