gaming router port forwarding

Gaming Router Port Forwarding Hulp Nodig?

Wil jij zonder problemen Online Gamen? Wij regelen het voor jou met gaming router port forwarding! Zo zal je “NAT Type” Open staan, en ook open blijven staan! Wanneer jij voor onze gaming router port forwarding dienst kiest zullen wij jouw router game klaar maken. We maken de juiste poorten in je router open en koppelen je Xbox, Playstation of PC aan je Router.

Wij horen mensen vaak zeggen “dit lukt ons zelf ook wel”, echter horen wij ook vaak dat het uiteindelijk maar tijdelijk werkt. Dit heeft als gevolg dat mensen hun router een harde reset geven en alles opnieuw kunnen instellen zonder dat ze eigenlijk weten wat ze precies aan het doen zijn.

Ook zien wij vaak dat mensen de optie “exposed host” inschakelen, dit is een hele gemakkelijke optie omdat het direct alle poorten opent. Echter is dit voor de veiligheid natuurlijk niet zo handig.

Wij zetten je “NAT Type”op Open op de juiste manier door alleen de poorten te openen die nodig zijn voor jouw console of pc.

Neem gerust contact met ons op! Deze dienst is ook op afstand beschikbaar.

Belangrijk

Het kan zijn dat jouw Router zeer beperkt is en niet geschikt is voor de Ultieme Game Ervaring. Wanneer dit het geval is geven wij jou advies, het is uiteraard niet verplicht om een Nieuwe Router te kopen.

Het is ook mogelijk dat een Internet Service Provider geen goede connectie levert op jouw locatie. Indien dit het geval is kunnen wij jou ook advies geven over de betere Service Providers die rekening houden met Online Gaming.

Wij hebben goede ervaringen met:

XS4ALL
Ziggo
KPN

BEL ONS NU – 0681670809
MAIL ONS NU – info@ictsn.nl

Heb je last van andere internet en netwerk problemen? Klik of druk dan op onderstaande link.

https://ictsn.nl/service/nwo/

Onze Prijzen

Overzicht en Details van onze Prijzen

# Platform Prijs Op Afstand
1 Xbox One (X) (360) €25 €20
2 Playstation 4 (Pro) €25 €20
3 PC €25 €20
4 Nintendo €25 €20

Kan je niet werken? Computer slaat vast?

Wij helpen je weer aan het werk. Snelle en Goede Service.