internet of things toepassingen

INTERNET OF THINGS TOEPASSINGEN NODIG?

Internet of things toepassingen nodig voor thuis of op kantoor? Wij leveren het betaalbaar en sluiten het aan. Duidelijk en transparant.

Het zijn slimme apparaten, ook wel bekend als ‘Smart’. Het zijn apparaten die op een of andere manier verbinding maken met het internet. Dat kan via het apparaat zelf of met een app op je smartphone of tablet. Dit maakt het gebruik vaak een stuk makkelijker en er zijn ineens veel meer mogelijkheden.

De ontwikkelingen gaan razendsnel: sommige fabrikanten brengen alleen nog maar slimme varianten van hun producten op de markt.

Slimme Koelkast

Denk bijvoorbeeld aan koelkasten die in verbindingen staan met jouw smartphone. Met behulp van deze techniek kun jij in de supermarkt controleren wat er nog in jouw koelkast staat. Op die manier neem jij nooit meer overbodige producten mee naar huis en dit bespaard jou geld.

Slimme Thermostaat

Aangezien het in ons koude kikkerlandje niet altijd warm is wil jij er tijdens de koude dagen warm bij zitten. Daarnaast wil jij natuurlijk geen onnodige kosten maken. Als je bijvoorbeeld op het werk bent kun je de kachel wel iets lager zetten, met als gevolg dat je bij thuis komst eerst de boel moet opwarmen.

Wanneer je gebruik maakt van een slimme thermostaat loop je niet meer tegen dit probleem aan. Jij beheert namelijk de temperatuur via jouw smartphone. Waar je ook bent, jij hebt de controle over jouw thermostaat. Je komt binnen in een warm huis. Daarnaast kun je in sommige gevallen ook direct de verbruikskosten bekijken.

Veel Mogelijkheden

Kortom er zijn enorm veel mogelijkheden als het om internet of things toepassingen gaat. En wij hebben nog lang niet alle mogelijkheden beschreven voor jou.

Slimme Verlichting

Op dit moment leveren wij alleen nog maar Slimme Verlichting maar binnenkort gaan wij dit aanbod uitbreiden met nog meer slimme apparatuur. Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen.

https://www.facebook.com/ictsn

lamp-ictsn

Verlichting

Slimme verlichting gaat jou geld besparen! Daarnaast zal het jou ook lichamelijk en geestelijk minder energie gaan kosten. Via een App op je smartphone kun je in een aantal drukken jouw verlichting beheren. Heb je kinderen? Deze kunnen wel eens vergeten om lampen uit te doen, met slimme verlichting hoef jij je nooit meer zorgen te maken over verlichting die blijft branden, je kunt namelijk gemakkelijk op afstand alle lampen in je huis uitschakelen. Het maakt niet uit waar je bent, jij bent de baas over jouw verlichting! Onze systeem is voordeliger dan de meeste systemen, een slimme investering voor de toekomst.

Lees Meer

Vraag je Offerte aan

Wij zullen je e-mailadres niet voor derden gebruiken.
Verplichte velden zijn gemarkeerd*IOT Categorie*


Bekijk onze algemene voorwaarden
Bekijk onze privacyverklaring

Kan je niet Werken? Computer slaat vast?

Wij helpen je weer aan het werk. Snelle en Goede Service.