photo-1467232004584-a241de8bcf5d

Website laten Bouwen?

Wil jij graag een website laten bouwen? Wij richten een website voor jou in op basis van WordPress. Sneller en gemakkelijker! Waarom WordPress? Het is een goed ontwikkelt platform dat gemakkelijk te onderhouden is, daarnaast ben jij ons geen kosten verschuldigd voor het bouwen van een complete database. Dit maakt het aanschaffen van een website voor jou een stuk voordeliger.

Wij gaan met jou bespreken wat voor website je wilt hebben en hoe jij deze voor ogen hebt. Wij beginnen dan met het ontwikkelen en houden jou up to date, zo komen wij gezamenlijk tot het gewenste eindresultaat.

Je kunt bij ons terecht voor een blog, bedrijfswebsite, webshop en vele andere websites. Nadat de website klaar is bieden wij jou een onderhoudspakket aan, zo blijft jou website zorgeloos draaien.

Klik of druk op de button “webshop” om meer informatie over het inrichten van een webshop te verkrijgen.
Webshop

SEO Optimalisatie

Heb jij wel eens van de term SEO gehoord? Zonder moeilijke termen te gebruiken, wanneer jouw website logisch en slim is opgebouwd zal hij beter vindbaar worden in Google. Daarnaast is het zeer belangrijk dat de website interessante content bevat.

BEL ONS NU – 0681670809
MAIL ONS NU – info@ictsn.nl

Bekijk de video om meer te leren over SEO.

  Vraag je Offerte aan

  Wij zullen je e-mailadres niet voor derden gebruiken.
  Verplichte velden zijn gemarkeerd*
  Website Categorie*


  Bekijk onze algemene voorwaarden
  Bekijk onze privacyverklaring

  Kan je niet Werken? Computer slaat vast?

  Wij helpen je weer aan het werk. Snelle en Goede Service.