photo-1467232004584-a241de8bcf5d

Website laten bouwen?

Wil jij graag een website laten bouwen? Wij maken jouw website met WordPress. Waarom WordPress? Het is een goed- en slim platform dat gemakkelijk te onderhouden is, daarnaast ben jij ons geen kosten verschuldigd voor het bouwen van een complete database. Dit maakt het aanschaffen van een website voor jou een stuk voordeliger.

Wij gaan met jou bespreken wat voor website je wilt hebben en hoe jij deze voor ogen hebt. Wij beginnen dan met het ontwikkelen en houden jou up-to-date, zo komen wij samen tot het gewenste eindresultaat.

Je kunt bij ons terecht voor een blog, bedrijfswebsite, webshop en vele andere websites. Nadat de website klaar is bieden wij jou een onderhoudspakket aan, zo blijft jouw website zorgeloos draaien.

Klik of druk op de button “webshop” om meer informatie over het inrichten van een webshop te verkrijgen.
Webshop

SEO-ready

Heb jij wel eens van search engine optimization (SEO) gehoord? Wanneer jouw website logisch en slim is opgebouwd, zal hij beter vindbaar zijn in Google. Daarnaast is het zeer belangrijk dat de website interessante content bevat.

BEL ONS NU – 0681670809
MAIL ONS NU – info@ictsn.nl

Bekijk de video om meer te leren over SEO.

WhatsApp website bouwen

Wil je meer over onze websites?

Heb je nog vragen over het bouwen van een website? Neem dan gerust contact met ons op. Laat ons jouw wensen weten, dan sturen wij jou een offerte!

Maak gebruik van het logo hieronder om ons een WhatsApp bericht te sturen. Heb je geen WhatsApp? Bel ons dan op het onderstaande nummer.

0681670809

Druk op het logo om een WhatsApp-bericht te sturen.

Kan je niet werken? Computer slaat vast?

Wij helpen je weer aan het werk. Snelle en goede service.