photo-1467232004584-a241de8bcf5d

Webshop laten maken?

Webshop laten maken voor dropshipping, eigen voorraad of affiniteitsprogramma? Wij zetten jouw webshop in elkaar met WordPress.

Waarom WordPress? Het is een goed- en snel platform dat gemakkelijk te onderhouden is. Daarnaast ben jij ons geen kosten verschuldigd voor het bouwen van een complete database. Dit maakt het aanschaffen van een website voor jou een stuk voordeliger.

Wij gaan met jou bespreken wat voor webshop je wilt hebben en hoe jij deze voor ogen hebt. Wij beginnen dan met het ontwikkelen en houden jou up-to-date. Zo komen wij samen tot het gewenste eindresultaat.

Met behulp van een offerte kun jij precies zien wat er gaat gebeuren en wat het jou gaat kosten.

WooCommerce en EDD

De producten die jij wilt verkopen komen in WooCommerce en/of Easy Digital Downloads (EDD) te staan. WooCommerce is een plugin voor WordPress die veel gebruikt wordt en een goede basis vormt voor je webshop. De plugin is uit te breiden met veel verschillende add-ons, zoals EDD. Maar bijvoorbeeld ook zoekfilters en extra opties voor de producten die jij verkoopt. Je kunt bijvoorbeeld ook een UPS add-on installeren, waarmee een klant direct de verzendkosten en de levertijd voor zijn land kan inzien.

Easy Digital Downloads (EDD) digitale producten verkopen

De add-on EDD maakt het mogelijk om digitale producten te verkopen via jouw webshop. EDD staat voor Easy Digital Downloads. Verkoop gemakkelijk producten zoals e-books, templates, licenties voor games en services, of andere digitale producten.

Een voorbeeld van een webshop die EDD gebruikt is https://cvenzo.com

Betaalmogelijkheden

Wij regelen en koppelen de betaalmogelijkheden aan jouw webshop, je kunt denken aan:

 • iDeal;
 • PayPal;
 • Creditcard;
 • Bancontact;
 • Sofort Banking;
 • Betalen per overschrijving;
 • Achteraf betalen;
 • Betalen met bitcoin;

Daarnaast stellen wij in dat de opbrengt van de verkopen, automatisch naar jouw bedrijfsrekening worden gestuurd.

Dropshipping

Wil jij gebruik gaan maken van dropshipping? Wij kunnen je webshop dropshipping-ready maken.

Affiniteits-website?

Wil jij graag inkomen genereren door je aan te melden voor een affiniteitsprogramma? Dan heb je een webshop nodig met goede content. Maar ook een button die bezoekers doorlinkt naar jouw affiniteitspartner, in plaats van de winkelwagen.

Onderhoud

Nadat de webshop klaar is bieden wij jou een onderhoudspakket aan. Je kunt denken aan:

 • Plaatsen van nieuwe producten.
 • Prijs- en voorraad-updates.
 • Content aanpassen en toevoegen.
 • Search engine optimization (SEO).

SEO-ready

Heb jij wel eens van search engine optimization (SEO) gehoord? Wanneer jouw webshop logisch en slim is opgebouwd, zal hij beter vindbaar zijn in Google. Daarnaast is het zeer belangrijk dat de webshop interessante content bevat.

Bekijk de video om meer te leren over SEO.

VRAAG NU DE OFFERTE AAN VOOR JOUW WEBSHOP

WhatsApp website bouwen

Wil je meer over onze websites?

Heb je nog vragen over het bouwen van een website? Neem dan gerust contact met ons op. Laat ons jouw wensen weten, dan sturen wij jou een offerte!

Maak gebruik van het logo hieronder om ons een WhatsApp bericht te sturen. Heb je geen WhatsApp? Bel ons dan op het onderstaande nummer.

0681670809

Druk op het logo om een WhatsApp-bericht te sturen.

Kan je niet Werken? Computer slaat vast?

Wij helpen je weer aan het werk. Snelle en Goede Service.