WiFi Printer aansluiten

WIFI Printer Aansluiten of Andere Apparatuur?

WiFi Printer aansluiten op de laptop? Geen WiFi Verbinding op je telefoon? Wij helpen je met aansluiten! Welk apparaat het ook is, wij zullen je helpen met het maken van de verbinding. Draadloos of een bekabelde aansluiting, het maakt niet uit.

Na het aansluiten leggen wij jou precies uit hoe je het apparaat draadloos kunt gebruiken. Dit kun jij in de meeste gevallen doen via meerdere apparaten, bijvoorbeeld ook via een smartphone en tablet. Het grote voordeel van bijvoorbeeld draadloos printen is het bereik, en dan hebben we het over bereik in de zin van mensen. Je hoeft niet meer gebruik te maken van één computer om te kunnen printen, of steeds met je laptop het USB kabeltje te verwisselen.

Advies

Welke apparaten kun jij het beste draadloos aansluiten, en welke kun jij beter bekabeld aansluiten. Zie hieronder een overzicht.

Draadloos

-Printer
-Smartphone
-Tablet
-Laptop

Bekabeld

-Game console
-Game PC / Game laptop

Een smartphone, tablet, laptop en printer hebben aan een draadloos signaal al genoeg om aan datgene te voldoen wat jij van hun verlangt. Echter vraagt een game computer al veel meer van het internet. Tegenwoordig spelen 90% van de games zich af in een online wereld. Voor de verbinding met andere gamers is een stabiele verbinding erg belangrijk omdat het om winnen en verliezen gaat. Een klein beetje signaal verlies kan in bijvoorbeeld een online shooter al dodelijk zijn. Met een bekabelde verbinding kun jij jouw game computer de meest stabiele verbinding geven.

Daarnaast wordt er via een game computer tegenwoordig ook vaak live uitgezonden, streamen noemen ze dit. Ook dit vereist een zeer stabiele verbinding.

Oorzaken

Het niet kunnen verbinden kan verschillende oorzaken hebben. Dit is voor iemand die geen ervaring heeft met ICT of Netwerken erg frustrerend om te achterhalen.

Wij helpen je snel weer op weg, neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken of wanneer je gewoon meer wilt weten.

BEL ONS NU – 0681670809
MAIL ONS NU – info@ictsn.nl

Relevante onderwerpen

https://ictsn.nl/service/gaming-router-port-forwarding/
https://ictsn.nl/service/wifi-signaal-versterken-in-huis/

Onze Prijzen

Overzicht en Details van onze Prijzen
(Inclusief  21% BTW)

# Apparaat Prijs Beschrijving
1 Telefoon
Tablet
€20 Telefoon of Tablet Aansluiten op Netwerk
2 Printer €25 Printer Aansluiten op Netwerk
3 Console
PC
€25 Game Console of PC Aansluiten op Netwerk
4 All in Pakket €75 Alle Apparaten Aansluiten op Netwerk

Misschien heb je interesse in één van onderstaande diensten.

Kan je niet werken? Computer slaat vast?

Wij helpen je weer aan het werk. Snelle en Goede Service.