wifi signaal versterken in huis

WIFI Signaal Versterken in Huis?

Wil je graag het WiFi signaal versterken in huis?  Omdat je vaak problemen hebt met je Netwerk en Internet? Het kan verschillende oorzaken hebben, bijvoorbeeld een muur van beton die het draadloze signaal van je router blokkeert. De magnetron die het signaal aantast, of veel mensen in de buurt die op hetzelfde draadloze kanaal uitzenden.

WiFi Versterker

Een WiFi versterker zal niet altijd de oplossing zijn. Een WiFi versterker vergroot het bereik van je netwerk maar lost niet direct het probleem op van een te dikke beton muur en externe signalen. Je kunt een WiFi versterker wel goed gebruiken om het signaal te begeleiden waardoor je bijvoorbeeld een beton muur kunt omzeilen.

Wat wij doen

Wij optimaliseren jouw netwerk, stellen je router in, geven je advies en tips, en sluiten je apparaten op de juiste manier aan. Zoals Draadloze Printer, Laptop en PC, Smartphone en Tablet, maar ook je Game Console.

Dit kan draadloos zijn, maar ook bekabeld. Het is maar net hoe jij het graag wilt hebben.

Bekabelde verbinding

Een bekabelde verbinding is altijd beter dan een draadloze verbinding. Via een draadloze verbinding zal er altijd een beetje signaal verlies zijn. Apparaten die een zo stabiel mogelijke verbindingen nodig hebben zullen dus altijd het beste tot hun recht komen met een bekabelde verbinding. Je kunt bijvoorbeeld denken aan apparaten die streams moeten uitzenden en game consoles.

Neem gerust contact met ons op, ook wanneer je vragen hebt. Vraag hieronder je Offerte aan!

BEL ONS NU – 0681670809
MAIL ONS NU – info@ictsn.nl

  Vraag je Offerte aan


  Wij zullen je e-mailadres niet voor derden gebruiken.
  Verplichte velden zijn gemarkeerd *
  Bekijk onze algemene voorwaarden
  Bekijk onze privacyverklaring

  Kan je niet werken? Computer slaat vast?

  Wij helpen je weer aan het werk. Snelle en Goede Service.