Welkom bij ICTSN 2.0

Welkom bij ICTSN 2.0

Het is dan echt zo ver, na bijna één jaar hard werken is de vernieuwde website van ICTSN online! Wij zelf noemen het de start van ICTSN 2.0. Vijf jaar geleden zijn wij gestart in Leiden en in die jaren is er veel veranderd. Zoals veel van jullie weten zijn wij nu gevestigd in Friesland en bestrijken onze diensten een gebied van 150km. Wij zijn begonnen als onervaren jongens met een droom, de droom om een onderneming te starten die een bekende naam zou gaan worden binnen de ICT sector. Een onderneming die een begrip zou gaan worden voor particulieren en bedrijven. Het is gegaan met vallen en opstaan, maar iedereen weet dat dit binnen het leerproces hoort. Gelukkig hebben wij dit zelf ook altijd in ons achterhoofd gehouden. Wij zijn tot de conclusie gekomen dat wij veel meer in ons mars hebben, het gevolg is dan ook ICTSN 2.0.

Nieuwe Diensten

De meeste diensten die wij al aanboden blijven natuurlijk beschikbaar, echter zijn de voorwaarden en werkwijze voor sommige diensten wel veranderd. Daarnaast kun je bij ons terecht voor een aantal nieuwe diensten. Diensten waar veel vraag naar is en die jou en ons klaar maken voor de toekomst. Bekijk hieronder welke diensten dit zijn!

Internet of Things Toepassingen

Je hebt vast wel eens gehoord van de term “Internet of Things” of de afkorting “IOT”. Het zijn slimme apparaten, ook wel bekend als ‘Smart’. Het zijn apparaten die op een of andere manier verbinding maken met het internet. Dat kan via het apparaat zelf of met een app op je smartphone of tablet. Dit maakt het gebruik vaak een stuk makkelijker en er zijn ineens veel meer mogelijkheden. De ontwikkelingen gaan razendsnel: sommige fabrikanten brengen alleen nog maar slimme varianten van hun producten op de markt.

Deze internet of things toepassingen kunnen jou helpen met bijvoorbeeld geld besparen, jij hebt meer controle over jouw energie gebruik. Waar je ook bent, jij hebt het beheer over de apparatuur die in jouw huis staan. Daarnaast maakt het je leven een stuk gemakkelijker, met een slimme koelkast kun je bijvoorbeeld via een camera zien welke producten jij nog in je koelkast hebt staan. Zo kom jij niet in de problemen wanneer je een boodschappenlijstje bent vergeten. En bespaar je brandstof omdat je niet eerst naar huis hoeft te rijden na het werk om te kijken welke producten jij nodig hebt.

Op dit moment leveren wij alleen nog Home Automation oplossingen voor slimme verlichting, maar in de toekomst gaan wij dat ook zeker leveren voor andere slimme apparaten.

Bekijk de video over Slimme Verlichting

Meer weten? Klik of druk op onderstaande link!

https://ictsn.nl/service/internet-of-things-toepassingen/

Bestanden Terughalen – Data Recovery

Iedereen gebruikt data en is in het bezit van data. Denk aan foto’s en video’s op je computer, Word en PDF documenten van school en werk en contactgegevens van vrienden en collega’s. Het komt echter vaak voor dat je deze kwijt raakt omdat je harde schijf stuk gaat of je gehele computer het begeeft. Dit is echt een ramp! Met onze nieuwe Data Recovery service kunnen wij deze bestanden voor jou terughalen. Het is niet een gegarandeerd succes, sommige harde schijven zijn zo beschadigd dat het alleen mogelijk is om de bestanden terug te halen in een lab. Dit kost enorm veel geld. Wij proberen jouw bestanden softwarematig terug te halen, dit is een stuk voordeliger voor jou. Omdat het niet een gegarandeerd succes is betaal jij eerst alleen een aanbetaling. Mocht het ons lukken om al de bestanden terug te halen of een deel van de bestanden dan betaal jij pas de succes prijs.

Een video over onze Data Recovery Service

Meer weten? Klik of druk dan op onderstaande link!

https://ictsn.nl/service/bestanden-terughalen/

Bedrijfsfilm Laten Maken

Video content is tegenwoordig een onmisbare factor als het om een professionele bedrijfsvoering gaat. Plaats de video op je website of gebruik hem als omslag voor je Facebook pagina. Mensen bekijken liever filmpjes en lezen liever geen lange teksten, wanneer een potentiële klant door het filmpje geïnteresseerd raakt gaan zij vanzelf de aanvullende tekst lezen. De regel is “eerst een filmpje, dan een korte samenvatting door middel van tekst”. Door het gebruik van video content is de kans groter dat een bezoeker langer op je website blijft. Wanneer bezoekers langer op je website blijven zal hij stijgen in de zoekmachines zoals Google en Bing.

Wil je een mooie luchtfoto of video van jouw bedrijfspand? Dat is mogelijk met onze drone! Natuurlijk mag jij zelf ook beelden maken met jouw camera en deze naar ons toesturen. Wij maken een mooie presentatie van jouw bedrijf met de informatie die jij ons geeft, jij bepaald zelf hoe lang de video moet worden.

Bekijk de presentatie video van onze Bedrijfsfilm Dienst

Meer weten? Klik of druk dan op onderstaande link!

https://ictsn.nl/service/bedrijfsfilm-laten-maken/

Game Optimalisatie

Wil jij zonder problemen Online Gamen? Wij regelen het voor jou met gaming router port forwarding! Zo zal je “NAT Type” Open staan, en ook open blijven staan! Wanneer jij voor onze gaming router port forwarding dienst kiest zullen wij jouw router game klaar maken. We maken de juiste poorten in je router open en koppelen je Xbox, Playstation of PC aan je Router.

Wij horen mensen vaak zeggen “dit lukt ons zelf ook wel”, echter horen wij ook vaak dat het uiteindelijk maar tijdelijk werkt. Dit heeft als gevolg dat mensen hun router een harde reset geven en alles opnieuw kunnen instellen zonder dat ze eigenlijk weten wat ze precies aan het doen zijn.

Ook zien wij vaak dat mensen de optie “exposed host” inschakelen, dit is een hele gemakkelijke optie omdat het direct alle poorten opent. Echter is dit voor de veiligheid natuurlijk niet zo handig. Wij zetten je “NAT Type”op Open op de juiste manier door alleen de poorten te openen die nodig zijn voor jouw console of pc.

Meer weten? Klik of druk dan op onderstaande link!

https://ictsn.nl/service/gaming-router-port-forwarding/

Meer Website Diensten

Ook op het gebied van websites en online vindbaarheid hebben wij nu meer te bieden. Wij zijn dan geen Online Marketing Bureau maar kunnen jou zeker helpen met de basisbegrippen van de SEO van jouw website. Zoals je eerder al kon lezen in dit artikel speelt video content ook een grote rol binnen de SEO. Wanneer je een website door ons laat maken zorgen wij voor een logische opbouw, dit is ook erg belangrijk voor de zoekmachines.

SEO Teksten Schrijven en Google Koppelingen

Heb je al een bestaande website? Of ben je van plan om een website door ons te laten maken? Wij kunnen teksten voor jouw website schrijven die aansluiten op de criteria van Google. Wij hebben van jou dan alleen de informatie nodig over het onderwerp of product / dienst. Daarnaast maken wij goede titels en meta teksten. Ook koppelen wij jouw website aan Google door plugins te gebruiken en door jouw website te koppelen aan Google services.

Bekijk de video over SEO

Ondersteuning voor Dropshipping en Affiniteitspartners

Wil jij online gaan verkopen via dropshipping? Of geld verdienen via een affiniteitsprogramma? Wij zijn er nu voor jou! Wij maken jouw website / webshop geschikt voor dropshipping of een affiniteitsprogramma. Gemakkelijk te beheren met CSV of XML bestanden.

Bekijk de video over ons Webshop Pakket

Meer weten? Klik of druk dan op onderstaande link!

https://ictsn.nl/webshop-pakket/

Bedankt

In de toekomst zullen wij zeker nog meer diensten gaan toevoegen aan ons assortiment, wij staan nooit stil! Voor eenieder die de afgelopen 6 jaar een dienst bij ons heeft afgenomen “bedankt” zonder jullie was onze groei niet mogelijk. Samen staan we sterk!

met vriendelijke groet,

TEAM ICTSN

Deel deze post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.